18 / 05 / 2024

Şırnak yeniden düzenleme

Şırnak yeniden düzenleme

Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla neden olduğu tahribat, devlet ve görevlendirme yapılan belediyenin desteğiyle gideriliyor.

Emekliler dikkat yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Aylık bağlama sistemi yeniden gündemde

Milyonlarca emekliyi kapsayan emeklilik aylık bağlama sistemini yeniden düzenleyecek. Bu noktada geliri düşük olanlar için sosyal sigorta programı oluşturulacak. İşte konuyu ilişkin tüm detaylar...

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yeni düzenleme!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde yeni düzenleme yapıldı. Yönetmelikte "Yapı kullanma izin belgesi" ve "Yapı ruhsatı" yeniden tanımlanarak örnek formuna yer verildi...

Yapı denetim hizmet sözleşmelerine yeni düzenleme geldi!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ile yapı denetim hizmet sözleşmelerine yeni düzenleme geldi..

Gayrimenkul sertifikalarına yeni düzenleme!

Gayrimenkul sertifikalarına yeni düzenleme yapıldı. Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ kapsamında ihraç esasları yeniden belirlendi..

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Düzce Pazaryeri Kavşağı'na yeni düzenleme!

Düzce Belediyesi Aziziye Mahallesinde bulunan Pazaryeri kavşağında yeniden düzenleme yapacak. Özellikle hafta içi yoğunlaşan trafiği rahatlatmak amacıyla kavşak yeniden yapılandırılacak.

Lapseki'de Kordon düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Kordon mevkinde düzenleme çalışmaları sürüyor. Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın ‘Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı’ çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda çay ağzı mevkisi yeniden düzenlenecek.

Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları dolayısıyla bir süreliğine yerinden sökülen direğin dikilmesinin ardından dev Türk bayrağı yeniden dalgalanmaya başladı.

Kaş Kalkan sahili yeniden düzenlenecek!

Kaş Belediyesi tarafından Kalkan Mahallesi'ndeki sahilin yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında; Pirat Otel'den sahile kadar olan alan düzenlenecek. Atatürk Heykeli'ne kadar olan bölümde ise kent meydanı çalışması yapılacak.

Erzurum'un Otopark Yönetmeliği’nde düzenleme yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Otopark Yönetmeliği’nde yeni bir düzenleme çalışması yaptı. 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 5’inci maddesinde tanımlanan imar planlarına uygun olarak düzenlemek amacıyla Otopark Yönetmeliği yeniden ele alındı.

AVM'lerde yeni düzenleme geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ocak ayında yürürlüğe giren Perakende Ticaret Yasası’nın uygulama yönetmeliğini hazırladı. Düzenleme, alışveriş merkezlerinin nitelikleri ise yeniden belirleniyor.

Şırnak yeniden düzenleme Haberi

Şırnak yeniden düzenleme

İmar çalışmalarıyla terörün izlerinin silinmeye başladığı kente, yenilenen yollar, ışıklandırılan cadde ve sokaklar ile modern bir görünüm kazandırılıyor. Düzenlenen müşterek operasyonlarla PKK'lı teröristlerden temizlenmesinin ardından, Şırnak'ın yeniden imarı ve altyapının yenilenmesi için devlet eliyle başlatılan çalışmalara görevlendirme yapılan belediye de büyük destek sunuyor.


DBP'li yönetim döneminde birçok belediye hizmetinden mahrum kalan Şırnak, belediyeye yapılan görevlendirme sayesinde hizmetle tanışırken, kent adeta yenileniyor.


Yeniden imar çalışmalarıyla terörün izlerinin silinmeye başladığı kente, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı da büyük ölçüde tamamlandı.


Asfalt çalışmalarıyla yollar yenileniyor, aydınlatma projeleriyle cadde ve sokaklar ışıklandırılıyor.


Vatandaşlar hummalı çalışmalarla kente kazandırılan modern görünümden memnuniyet duyuyor.


- "Şırnak'ta gözle görülür bir değişim var"


Vatandaşlardan Yasin İlçi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şırnak’ta terör saldırıları sonucu ev, iş yerleri ve...