18 / 05 / 2024

sırp kilisesi

sırp kilisesi

Sırplar tarafından yapılan Srebrenitsa katliamı nedeniyle ailesini yitiren Fata Orloviç, evinin bahçesindeki kaçak kiliseye karşı açtığı davayı kazandı. Tartışmalı kilisenin yıkılacağı ortaya çıktı.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Mavera Villa projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Küresel piyasalar yön arıyor! Risk algısı güçleniyor! 

Küresel piyasalarda, resesyon ve enflasyon ikileminde artan belirsizliklerle risk algısı güç kazanmayı sürdürürken, ABD'deki borç limiti krizine ilişkin pozitif haber akışı sınırlı da olsa risk algısının törpülenmesini sağlıyor. İşte ayrıntılar...

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Türkiye'de seçim sonrası dövizin yönüne ve hareketine dair tahminler gelmeye devam ediyor. Tahminlerden biri de Commerzbank'tan geldi. 15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını söyledi. Yatırımcılara alım fırsatlarını ''buyurun gümüş bedava''dediği zamanları hatırlattı. Fırtınayı koparttı! Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı...

Altın için tarihi rekor açıklaması şimdi geldi! Uzman isim rakamı bir çırpıda söyledi

Altın fiyatlarının ne kadar olacağına yönelik açıklama uzman isimden geldi. Tarihi rekor açıklaması yapan uzman bir çırpıda rakamı açıkladı.

Skoda Fabia Eylül fiyatlarıyla sürücülere göz kırpıyor. İşte Skoda Fabia’nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Skoda Fabia tasarım ve teknolojinin bir araya gelişiyle sürücülere müthiş deneyimler yaşatıyor. Fabia Eylül ayı fiyatlarıyla da alıcılarını bekliyor. İşte Skoda Fabia'nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Mardin'de Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışta! 

Mardin'de 4. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışa çıkarıldı. Kilise için 7 milyon 250 bin TL isteniyor. 

KİPTAŞ Gürpınar Projesiyle 260 konut dönüşecek!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde yıllardır süren kentsel dönüşüm sorunu, Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ A.Ş. arasında sağlanan anlaşma ile çözüme kavuştu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

sırp kilisesi Haberi

sırp kilisesi

Sırpların Srebrenitsa Katliamı’nda 22 kişil ailesini kaybedeb 79 yaşındaki Fata Orloviç (Fatma Nine), evinin önünde kaçak olarak inşa edilen Ortodoks kilisesi için mutlu sona ulaştı. AİHM’nin de haklı bulduğu Fata Orloviç’in evinin önünde bulunan kilisenin iş makineleriyle yıkımı gerçekleşti.

Srebrenitsa’da Fatma Nine kazandı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Fata Orloviç, 1992-1995 yıllarında 7 çocuğuyla beraber Konjevic Köyü’nde yaşayan Fata Orloviç, savaş sonrası çocuklarını da alıp Srebrenitsa’yı terk etti. 1999 yılında yaşadığı topraklara geri dönmek isteyen Fata Orloviç harabe halde bulunan evinin bahçesine Sırpların kaçak olarak kilise inşa ettiğini gördü.

Boyun eğmedi

Kilisenin yıkılmasını isteyen Fata Orloviç, hukuk mücadelesi başlattı. Fatma Nine, 11 yıllık davasını kazandı. Mahkeme, kilisenin yıkılmasına karar verdi. 

En sonunda yıkıldı

Belediye ekipleri iş makineleriyle kiliseyi yıktı. Orloviç, “Çok şükür bugünleri...