18 / 05 / 2024

sirpi

sirpi

Farklı desenleri, tasarım zenginliği ve kalitesi ile dünyaca tanınan İtalyan duvar kağıdı markası olan Sirpi, ürünlerini HannaHome hizmet kalitesi ile dekorasyon dünyasına sunuyor. Firma, İtalyan modasını duvarlara ustalıkla yansıtıyor...

Murogro Future ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan zarafetini ve estetiğini yansıtan tasarımları ile yaşam alanlarınızda fark yaratmaya hazırlanıyor.

Sirpi duvar kağıdı ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu duvarlarınızda rönesans etkisi yaratacak

Sirpi Muralto Pisa: Bir İtalyan klasiği!

HannaHome’un temsilcisi olduğu İtalyan Sirpi markasının “Muralto Pisa” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan şıklığını evinize taşıyor.

Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı ile doğayı evinize taşıyın!

İtalyan Sirpi, Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonu ile doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın. Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı her an doğayı yaşatacak.

Urban stili duvarlarda!

Sirpi markasının modern duvar kağıdı koleksiyonu “Altagamma Home 2” ile urban stilini duvarlarınıza yansıtın. Siz de Paris’e bambaşka bir pencereden bakmak istiyorsanız; "Altagamma Home 2" duvar kağıdı koleksiyonuna mutlaka göz atın!

HannaHome ile duvarlar çiçek açıyor!

HannaHome’un Türkiye temsilciliğini yaptığı İtalyan Sirpi markasının yeni, ayrıcalıklı koleksiyonu Grande Corniche, floral ve çiçek desenlerini sulu boya etkisi ile yansıtan tasarımları ile öne çıkıyor.

Sirpi İtalyan modasını evlerin duvarlarına taşıyor!

Farklı desenleri, tasarım zenginliği ve kalitesi ile dünyaca tanınan İtalyan duvar kağıdı markası olan Sirpi, ürünlerini HannaHome hizmet kalitesi ile dekorasyon dünyasına sunuyor. Firma, İtalyan modasını duvarlara ustalıkla yansıtıyor...

HannaHome Sirpi markasının ürünlerini dekorasyon dünyası ile buluşturuyor!

HannaHome, duvar kağıdı sektöründe 45 yıllık bir geçmişe sahip İtalyan markası Sirpi markasının ürünlerini dekorasyon dünyası ile buluşturuyor. Sirpi markası, yaşam alanlarına İtalyan şıklığını getiriyor...

sirpi Haberi

sirpi

Ürünlerini HannaHome hizmet ayrıcalığı ile dekorasyon ve yapı sektörü ile buluşturan Sirpi, İtalyan geleneğini modern çizgilerle harmanlayan desenleri, yüzlerce farklı doku ve tasarımları ile geniş bir koleksiyon yelpazesine sahip. Klasik ve modern stillere uzanan desen seçenekleri ve özellikle İtalyan stilini tamamlayan ağır vinil duvar kağıtları ile öne çıkan markanın aynı zamanda birbirinden özel duvar kağıdı panelleri de bulunuyor.


Tasarımları ve kullandığı materyaller ile İtalyan modasını duvarlara ustalıkla yansıtan ve özellikle mimarların tercih ettiği ağır vinil duvar kağıdı koleksiyonları ile öne çıkan Sirpi markası, yaşam alanlarına İtalyan şıklığını...