28 / 04 / 2024

şişecamın zeytinburnundaki arsası

şişecamın zeytinburnundaki arsası

Kentsel dönüşüm kapsamında projeler üretmek bir araya gelen İş GYO ve Nef, bu ortaklığın ilk projesinin yerini Zeytinburnu olarak belirledi. Alınan arazinin bedeli ise 320 milyon TL olarak açıklandı..

İş GYO ve NEF ortak projeleri için arsa aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi (NEF) ortak proje geliştirmek üzere Zeytinburnu'nda Şişecam'a ait olan arsayı 320 milyon liraya satın aldı...

İş GYO ile NEF Şişecam'ın Zeytinburnu'ndaki arsasını 320 milyona aldı!

Anadolu Cam Sanayii A.Ş'nin Zeytinburnu'nda yer alan 130 bin metrekare yüzölçüme sahip arsasını İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. ortak girişimi 320 milyon TL'ye satın aldı...

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

Şişecam İtalya'da ikinci tesisi alıyor!

İnorganik büyüme fırsatlarını değerlendirmeye devam eden Şişecam İtalya'da ikinci tesisi almak için teklif verdi..

Şişecam Çayırova’daki fabrikasını Balıkesir'e taşıyor!

Topkapı arazisini 320 milyon TL’ye İş GYO ve Nef’e satan Şişecam, Çayırova’daki cam elyaf fabrikasını 400 milyon TL’lik yatırımla Balıkesir’e taşıyor.

Şişecam'a Communicator Awards’dan 5 ödül!

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu Communicator Awards’dan 5 ödül aldı

Şişecam Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı!

Şişecam Düzcam, sektörün en prestijli fuarlarından biri olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı.

3. Havalimanı'nda Şişecam Düzcam tercih edildi!

Şişecam Düzcam'ın ürünleri, mega projeler arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı Projesi için tercih edildi.

Şişecam 9 ayda 638,4 milyon lira net kar elde etti!

Şişecam Topluluğu, bu yılın ocak-eylül döneminde 638,4 milyon lira net kar elde etti.

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

şişecamın zeytinburnundaki arsası Haberi

şişecamın zeytinburnundaki arsası

KENTSEL dönüşüm kapsamında projeler üretmek bir araya gelen İş GYO ve Nef, bu ortaklığın ilk projesinin yerini Zeytinburnu olarak belirledi. Mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'ne ait olan bölge için imzaları atan iki şirket, 130 bin metrekarelik arazi üzerinde kentsel dönüşüme ilk adımlarını atacaklar. Yüzde 75 İş GYO ve yüzde 25 Nef ortaklığı ile alınan arazinin bedeli ise 320 milyon TL olarak...