13 / 05 / 2024

şişli 2016 projeleri

şişli 2016 projeleri

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ilçesinde en önemli sorunun trafik yoğunluğu ve yeşil alan azlığı olduğunu söylüyor Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli'yi, projelerini ve kentsel dönüşümünü anlattı.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Halk GYO Şişli Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Şişli Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Şişli Teşvikiye Parselleri 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Şişli Teşvikiye Parselleri 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi açıldı!

18 Temmuz 2016’da makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaydeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın adının verildiği Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nin açılışı doğum gününde ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımı ile yapıldı.

Şişli'ye 40 bin ton asfalt!

Şişli sınırları içinde şu ana kadar pek mahalledeki 70’e yakın sokağın asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi. Geriye kalan az sayıdaki mahal ve sokağın çalışmaları da devam ediyor. 2016 yılında toplamda 40 bin ton asfalt kullanılmış olacak.

Şişli Belediyesi'nden rant açıklaması!

Şişli Belediyesi 27 Mayıs 2016'da Sabah gazetesinde yayınlanan ve bazı farklı haber sitelerinde de alıntı yapılan "Çat pat rant" haberiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Şişli Belediyesi'nden imar açıklaması!

Şişli Belediyesi 29 Nisan 2016’da Zaman Gazetesi’nde yayınlanan ve bazı farklı haber sitelerinde de alıntı yapılan “Şişli’de 300 milyon dolarlık imar vurgunu” haberiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nisan 2016'da açılacak!

Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Erbaycu, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bin 500 kişilik Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin nisan ayı başında açılacağını söyledi

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Kidzmondo Şişli bilet fiyatı 2016 ne kadar?

Kidzmondo İstanbul Şişli Trump Towers'ta yer alıyor. Kidzmondo Şişli bilet fiyatı 2016 ne kadar, Kidzmondo’ya giriş ücretli mi, Kidzmondo giriş ücreti 2016 kaç TL? İşte Kidzmondo bilet fiyatı 2016...

şişli 2016 projeleri Haberi

şişli 2016 projeleri

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli'yi, projelerini, kentsel dönüşümü anlattı.


İlçenizin en önemli sorunu nedir? 

Şişli'nin sorunları ve performansımızla ilgili anket çalışmaları yapıyoruz. İlçemizin en önemli sorunu trafik. Bizim sorumluluğumuzda değil, İBB yapsın demek de yanlış. Birlikte hareket etmemiz lazım. Valikonağı Caddesi'ne girin her zaman tıkalıdır. Yeraltına girmek lazım. Otopark sorunumuz var. Binayı yapan da belediye olarak bizler de otoparkı önemsememişiz. Bize ait arsaların altına otopark yapmak istiyoruz. 


'Boşluğa bina konduruyoruz' 

Peki ya yeşil alan...

Bir de yeşil alan sorunumuz var. İstanbul'da yeşil alan ne kadar varsa Şişli'de de o kadar var. Biz o kadar yeşile meraklı değiliz. Boş alan gördüğümüzde bina konduruyoruz. Batı'daki şehirlerde büyük parklar var, şehrin içinde orman vardır. Biz bunu yapmamışız. Bazılarının da geri dönüşü yok. Yurttaşın arsasını istimlak...