04 / 05 / 2024

şişli belediyesine ait taşınmazlar

şişli belediyesine ait taşınmazlar

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Mustafa Sarıgül’ün arasındaki kavganın fitilini ateşleyen Türkiye’nin Manhattan’ı Maslak’ta sulh sağlandı. Semtteki taşınmazlar Sarıyer Belediyesi’ne geçiyor.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Halk GYO Şişli binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Şişli Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Şişli Belediyesi'nden metruk yapı açıklaması!

Şişli Belediyesi, ilçede bulunan metruk yapılara ait gerekli çalışmaların yapılarak belirli periyotlarda Kaymakamlık aracılığı ile İstanbul Valiliği'ne bildirilmesini talep etti.

Darıca Belediyesine ait işgal edilen bazı taşınmazlar TBMM'de!

Darıca Belediyesine ait bazı taşınmazların işgal edilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sorularını Bakan Süleyman Soylu'ya sordu..

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Emlak Konut Şişli'deki arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut, KAP'ta İstanbul Şişli Teşvikiye parsellerine ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Caner Erkin'in Şişli’deki bina davasına takipsizlik kararı!

Şişli’de, kendisine ait tarihi binada zedelenme meydana gelen ve bilirkişi tarafından “kusurlu” bulunan milli futbolcu Caner Erkin hakkındaki soruşturma, takipsizlikle sonuçlandı.

Şişli Belediyesi'nde rant ittifakı mı var?

Erzurum’un Çat ilçesinin CHP’li belediye başkanı Arif Hikmet Kılıç’a ait olan İstanbul Şişli’deki kafeye 16 ay önce alınan yıkım ve tahliye kararına rağmen kaçak kat çıkıldı.

İzmir Çiğli'de cemevi yapılması için arazi devri gerekli!

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 'Songül Yaşar'ın görevden alınması şartıyla cemevini yapacağım iddiaları asılsız' dedi. Cem Vakfına ait araziye belediye tarafından inşaat yapılabilmesi için arazinin belediyeye devri gerektiğini söyledi.

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Şişli Belediyesi’ne ait Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi, Tarık Akan, Rutkay Aziz, Zeynep Oral, Hıfzı Topuz, Altan Erkekli gibi isimlerin katıldığı törenle hizmete açıldı...

şişli belediyesine ait taşınmazlar Haberi

şişli belediyesine ait taşınmazlar

Sarıyer ile Şişli arasında krize neden olan gayrimenkullerin devri konusunda her iki belediye uzlaşmaya vardı. 2013 yılı itibarıyla iki CHP’li belediyeyi birbirine düşüren Ayazağa’da geç de olsa sulh yapıldı. Şişli Belediyesi ile Sarıyer Belediyesi arasında anlaşmazlığa neden olan “gayrimenkullerin devri” konusunda karşılıklı anlaşmaya varıldı. Her iki belediye arasında bu süreci yönetebilmesi için ortak komisyon kurulmasına karar verildi. 


İlk adımı İnönü attı 

Şişli Belediyesi mart ayı ikinci oturumu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü başkanlığında yapıldı. Mecliste, 2012’de Şişli’den alınarak Sarıyer’e bağlanan Maslak ve Ayazağa Mahallesi’yle ilgili önemli karar alındı. Bağış suretiyle Şişli Belediyesi’nin olan bazı arazi ve Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nin Sarıyer Belediyesi’ne geçtiği belirtilen komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Mustafa Sarıgül’ün başkanlığını yaptığı Şişli Meslek Yüksekokulu’na bağışlanan 4 taşınmaz, Sarıyer’e...