08 / 05 / 2024

Şişli Emniyet Amirliği

Şişli Emniyet Amirliği

1971 yılında Şişli esnafı ve iş adamları Şişli'de Emniyet Amirliği binası inşa ettirme kararı almış. İstanbul Valiliği'nin de desteğiyle, yarım milyon liraya mal olacak inşaatın törenle temeli atılmış.

Antalya Gündoğmuş Emniyet Amirliği binası tamamlandı!

ANTALYA'nın Gündoğmuş İlçesi'nde yaptırılan Emniyet Amirliği hizmet binası tamamlandı. Mart ayında yapımına başlanılan ve 2 bin metrekarelik alana inşa edilen bina, zemin üzeri 3 katlı inşa edildi.

Ayvacık yeni emniyet merkezi inşaatı incelendi!

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi İlçe Emniyet Amirliği ile de iletişimini sürdürüyor.

Belen Emniyeti yeni binasına taşındı!

Antakya'nın Belen ilçesi Emniyet Amirliği, hizmet verdikleri binanın depreme dayanıksız çıkması üzerine kiralanan başka bir binaya taşındı. Yeni emniyet binasının inşaatına kısa sürede başlanacağı açıklandı.

Adıyaman Çelikhan Emniyet Amirliği'nin temeli atıldı!

Adıyaman'da Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının temeli atıldı. Mevcut bina, 1993 yılında yapıldı. Yapının geçen yıl depreme dayanıksız olduğu belirtildi.

Ordu Kabadüz Emniyet Amirliği binasının temeli atıldı!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, temeli atılan Emniyet Amirliği hizmet binasının ilçeye hayırlı olmasını diledi. Kaya, “3 kat, bodrum ve zemin katlarından oluşan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek." dedi.

1971 yılında Şişli halkı karakol binası inşa ettiriyormuş!

1971 yılında Şişli esnafı ve iş adamları Şişli'de Emniyet Amirliği binası inşa ettirme kararı almış. İstanbul Valiliği'nin de desteğiyle, yarım milyon liraya mal olacak inşaatın törenle temeli atılmış.

Şişli'deki asansör kazasında soruşturma devam ediyor!

Şantiyede asansörün düşmesi sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili gözaltına alınan 9 kişi, serbest bırakıldı. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan 9 kişi, Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Şişli'deki asansör kazası ile ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 9'a yükseldi!

Şişli'deki şantiyede asansörün düşmesi sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 9'a yükseldi. Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan 9 kişinin halen ifadeleri alınıyor...

Şişli Etfal Hastanesi'nin acil bölümü yenilendi!

Şişli Etfal Hastanesi'nin yenilenen acil servisinin açılışında konuşan İl Sağlık Müdürü Dokucu, "2015 yılı sonuna kadar İstanbul'da yenilenmemiş veya yeniden inşa edilmemiş hastane kalmayacak" dedi

Şişli Arista Bomonti Ofisleri'nde metrekare 4 bin 550 dolara!

Şişli'de konumlandırılan Arista Bomonti projesi kapsamında yer alan ofislerin alanları 250 metrekare ile 1.169 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 550 dolardan başlangıç gösteriyor...

Middleist Şişli Konutları'nda 1 milyon TL'ye 4+2! Son 13 konut!

Şişli'de 14 ve 9 katlı bloklar halinde yükselen Middleist, Ortadoğu Grup tarafından inşa ediliyor. Son 13 konutun satışının devam ettiği Middleist'te 2+1 evlerin alanı 126 metrekare, 3+1 evlerin alanı 150 metrekare, 4+2 evlerin alanı 216 metrekare.

Şişli Belediyesi Vana öğretmenevi yapacak!

Şişli Belediyesinin Vana yaptırmayı planladığı öğretmenevinin yapımı için protokol imzalandı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Burada yapacağımız öğretmenevi, 5 yıldızlı oteli aratmayacak ölçülerde olacak"dedi

Binali Yıldırım'dan Çiğli Askeri Havaalanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Çiğli Askeri Havaalanının sivil kullanıma açılması konusunda şu an bir ihtiyaç gözükmediğini, ancak bu havaalanının da yedekte durduğunu açıkladı

Şişli Emniyet Amirliği Haberi

Şişli Emniyet Amirliği

Şişli halkı birleşip karakol binası inşa ettiriyor


Erdoğan KIRAL


  Kasap, manav, bakkal, tuhafiyeci, sinemacı, tiyatrocu, turşucu vesair esnaf birleşip, Şişli semtine yaraşır bir Emniyet Amirliği binası yaptırmaya karar vermişlerdir. İstanbul Valiliği'nin de destek olacağı inşaatın, törenle temeli atılmış ve ''En kısa zamanda biter'' temennisi ile temele ilk harç konulmuştur.

  Yarım milyon liraya mal olacak inşaatın, bitene kadar bütün parasını semtteki iş adamları, dükkan sahipleri ve geliri yarinde olan kişiler karşılayacaklardır. Yeni Emniyet Amirliği binasında halkın çeşitli konularını danışması için bir de büro bulunacaktır.


(1971 yılında Reşat Altın 312 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet Gazetesi 27 Ocak 1971 



Abdullah Kutalmış...