07 / 05 / 2024

şişli hemen teslim projeler

şişli hemen teslim projeler

Nurol Tower Mecidiyeköy'de fiyatlar 550 bin dolardan başlayarak değişiyor. Nurol GYO'nun hemen teslim projesi Nurol Tower Mecidiyeköy'de 270 adet ünite yer alıyor....

339 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! İşte hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyat listesi

Prefabrik evler, uygun fiyatları ve depreme karşı dayanıklılıkları olmalarından dolayı birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki, Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi...

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Mint Şişli teslim bilgisi!

Mint Şişli projesinde fiyatlar minimum 338 bin TL'den başlıyor. Mint Şişli teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi!

Toplam 300 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Gürel Ailesi Şişli projesi 31 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi...

Propa Plus Şişli teslim tarihi!

Propa Plus Residence'de dairelerin alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul Şişli Zincirlikuyu bölgesinde hayata geçiriliyor. İşte Propa Plus Şişli teslim tarihi...

Marka 333 Çiğli ne zaman teslim?

Toplam 333 adet daire ve ticari birimlerden oluşan proje Özdeker İnşaat imzası taşıyor. Proje İzmir İl'i Çiğli'de inşa ediliyor. Peki Marka 333 Çiğli ne zaman teslim?

Çiğli Myvia Wins ne zaman teslim?

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan proje toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Projede 900 adet daire yer alıyor. Peki Çiğli Myvia Wins ne zaman teslim?

Çiğli Myvia Wins teslim tarihi!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje İzmir İl 'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilecek. Çiğli Myvia Wins teslim tarihi olarak 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Şişli İstanbul Inn Levent ne zaman teslim?

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Şişli İstanbul Inn Levent ne zaman teslim?

İstanbul Inn Levent Şişli teslim tarihi!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent Şişli teslim tarihi 2016 yılı Temmuz ayında yapılacak.

Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta olan İstanbul Inn Levent Rezidans'ın ilk etabında 130 adet daire satışa sunuldu. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. İşte Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi...

şişli hemen teslim projeler Haberi

şişli hemen teslim projeler


İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli Mecidiyeköy'de yükselen Nurol Tower projesi Nurol GYO tarafından inşa ediliyor. Nurol Tower Mecidiyeköy projesinde teslimler hemen yapılıyor.


Nurol Tower Mecidiyeköy projesinde 73 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen üniteler bulunuyor. Nurol Tower projesi 270 birimden meydana geliyor.


Mecidiyeköy Nurol Tower projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Ev ofis ev konseptiyle inşa edilen Nurol Tower projesinde teslimler natamam şekilde yapılıyor. İç dizayn alıcı tarafından gerçekleştiriliyor.


Nurol Tower Mecidiyeköy projesinde konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. 35 katlı olarak inşa edilen Nurol Tower Mecidiyeköy projesinde cafe, restoran ve çarşı alanları bulunuyor.



Adres : Çağlayan İzzet Paşa Mah. Yeni yol cad. No:1 34387 Şişli – İstanbul


Tel : 444 64 96

Web : http://www.nuroltower.com.tr/

Gülcihan...