02 / 05 / 2024

Şişli Kuştepe

Şişli Kuştepe

2006 yılında TOKİ, Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı protokolle Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacakmış. İlk etapta 12 bin metrekare alan üzerinde 228 konut yapılacakmış.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Şişli Kuştepe Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Kuştepe Mahallesi, 9067 ada, 4 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

NRS Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

NRS Gayrimenkul Anonim Şirketi, Veli Ozan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 4 milyon 767 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mavi Yeşil Sakarya Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Sakarya Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Koç tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muammer Civelek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

FTCY İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

FTCY İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Furkan Talib ve Cihan Yurtsever ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, İnönü Caddesi, İzmen Sitesi'nde kuruldu.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bulut Akacan ve Selçuk Akın Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Usso İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usso İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Sait Yami tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Tomurcuk Sokak İzmen Sitesi'nde kuruldu.

Levant Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Levant Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Toygar Özgüler tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Rufai Gayrimenkul Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rufai Gayrimenkul Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Walıd Al Refaeı tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Tomurcuk Sokak Antikacılar Sitesi Apartmanı'nda kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde açıldı.

Gezin Seyahat Acentası Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gezin Seyahat Acentası Turizm Limited Şirketi, Serpil Yıldırım tarafından 40 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi, Seyfi Demirsoy'da kuruldu.

Şişli Kuştepe Haberi

Şişli Kuştepe



Kuştepe'ye TOKİ eli değecek


    Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı protokolle Roman vatandaşların yaşadığı Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatıyor. 

    Pilot bölge seçilen semtte 12 bin metrekare alan üzerinde 228 konut yapılacak. İki ay içinde başlanması planlanan proje tamamlandığında bölgede oturan 174 gecekondu sahibine yeni binalardan daire verilecek. İki aya kadar start alacak proje kapsamında gecekondu sahiplerine inşaat süresince kira yardımı da yapılacak. 

    Kuştepe'nin 30 yıllık sakinleri ise biraz tedirgin... TOKİ'nin yapacağı konutların nasıl olacağını bilmediklerini belirten Kuştepeliler ''Yararımıza olacaksa yapılsın deriz, ama bizi mağdur etmemeleri lazım. Biz burada doğduk,...