30 / 04 / 2024

şişli maslak ihalesi iptali

şişli maslak ihalesi iptali

Şişli Belediyesi'nin, Maslak'ta yaptıracağı konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL'lik dev ihalesinin iptal ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki ihale neden iptal edildi?

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden Şişli'de inşaat ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul-Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 10262, 1 parsel, üzerine kat karşılığı konut inşaatı yapım işi ihale ediliyor.Tahmini bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 29 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ İzmir Çiğli 2. Etap heyelan önlenmesi ihalesi bugün!

İzmir Çiğli Toplu Konut Alanında 2 Etap Heyelan Önlenmesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ İzmir Çiğli toplu konut alanında heyelan önlenmesi işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ İzmir ili Çiğli ilçesi toplu konut alanında heyelan önlenmesi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ İzmir Çiğli toplu konut alanında heyelan önlenmesi işi yaptıracak!

TOKİ İzmir ili Çiğli ilçesi toplu konut alanında heyelan önlenmesi yapım işi ihalesi 27 Ekim 2015 tarihinde saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

şişli maslak ihalesi iptali Haberi

şişli maslak ihalesi iptali


Şişli Belediyesi, Maslak'ta yaptıracağı konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL tahmini bedelle ihale edileceğini 6 Ocak 2015 tarihinde ilan etmişti. Bugün (20 Ocak 2015) yapılacak olan ihale için Resmi Gazete'de iptal ilanı yayımlandı.


Şişli Belediyesi, 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yaptıracağı milyonluk ihaleyi 15 Ocak 2015 tarihinde iptal etti. Peki ihale neden iptal edildi?



Proje değişikliği yapılacak


Şişli Belediyesi'nin, Maslak'taki ihaleyi iptal etmesinin nedeni proje değişikliği. Arsa üzerinde daha farklı bir proje düşünen Şişli Belediyesi, Maslak'ta yapılacak konukevi ve ticaret hizmet birimleri yerine farklı bir proje yapabilir. Projede değişiklik olacak ve şartnameler değişecek. Tüm bu aşamalar bittikten sonra yeniden ihaleye çıkılacak. Ne yapılacağı henüz kararlaştırılmadı.


Bu ilk değil


Şişli Belediyesi, Maslak'taki...