29 / 04 / 2024

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı

Şişli Belediyesi tarafından ilçenin Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde yaptırılan "Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi", düzenlenen törenle açıldı.

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de afetlere karşı kurulan İzmir Afet Platformu'nun ilk toplantısına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmalarının kısa sürede başlayacağını dile getirdi. 

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı Haberi

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet, insan sevgisi, akıl ve bilime saygı gibi değerleri yok sayan, çocukların temiz kalbini kin, nefret ve düşmanlıkla dolduranlara karşı sivil toplum olarak sessiz kalmamalıyız" dedi. 


Şişli Belediyesi tarafından ilçenin Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde yaptırılan "Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi", düzenlenen törenle açıldı. 


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, şair Nazım Hikmet'in adını taşıyan Kültür ve Sanat Evi'nin ismine yakışır bir merkez olacağını kaydederek, emeği geçenlere teşekkür etti. 


Yüzlerce gencin bu kültür evinden yararlanacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Gençlerimiz burada şiirle, edebiyatla, kültür ve sanatın değişik alanlarıyla yeni ufuklar kazanacaklar. Çocuklarımız burada Turgut Uyar'ın dizeleriyle, Yaşar Kemal'in romanlarıyla, Aziz Nesin'in yapıtlarıyla buluşacak, Nazım Hikmet'in hayatı, özlemleri burada yeni kuşaklarla buluşacak. Umuyor ve diliyorum ki 'bir ağaç...