19 / 05 / 2024

şişli Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

şişli Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Barış Taşkın tarafından 50 bin TL 'lik sermaye ile Ayazağa Mahallesi Şişli adresinde kuruldu...

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Ecevit Kaya tarafından kuruldu.

Tekas Mekanik İnşaat Tekstil Telekomünikasyon Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekas Mekanik İnşaat Tekstil Telekomünikasyon Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekar Uvalı tarafından kuruldu.

Orenda Gayrimenkul ve Gıda Telekomünikasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Orenda Gayrimenkul ve Gıda Telekomünikasyon Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Halıcı tarafından kuruldu.

Çiğli'de baz istasyonu ev isyan ettirdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde baz istasyonu olan ev, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Evin telekomünikasyon şirketine kiraya verilmesi vatandaşları isyan ettirdi.

Kunduz Bastan Turizm Seyahat Acenteliği Telekomünikasyon Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kunduz Bastan Turizm Seyahat Acenteliği Telekomünikasyon Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amanullah Saları ve Besmullah Elkhanı ortaklığında kuruldu.

Şişli Etfal Seyrantepe inşaatında son durum!

Türk Telekom Arena'nın yanındaki arazide hayata geçirilen Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe'de çalışmalar sürüyor. İnşaatı 2010 yılı içerisinde başlayan hastanenin 2016 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Lef Yapı İnşaat Telekomünikasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lef Yapı İnşaat Telekomünikasyon Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Bal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi'nde kuruldu.

ADÜAŞ Mersin Erdemli ihalesi Özateş İletişim Telekomünikasyon'un!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin Mersin Erdemli İlçesi, Yemişkumu Mahallesi'nde yer alan 10 bin 154 metrekarelik arsası için en yüksek teklif 770 bin TL ile Özateş İletişim Telekomünikasyon'dan geldi.

Caspian İnşaat Gıda Tekstil Telekomünikasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caspian İnşaat Gıda Tekstil Telekomünikasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakim Özdemir, Khagani Gousseinov tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu.

Telekomünikasyon test merkezi açıldı!

TÜTED'in hayata geçirdiği "Kullanıcı Deneyimi ve Uygulamalı Telekomünikasyon Eğitim ve Test Merkezi" açıldı. Müftüoğlu, "Son teknolojiye sahip merkezde altyapı ve ekipman ile kullanıcı deneyimi araştırmaları, fokus grup çalışmaları yapılabilir" dedi.

Venura Telekomünikasyon Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Barış Taşkın tarafından 50 bin TL 'lik sermaye ile Ayazağa Mahallesi Şişli adresinde kuruldu...

Netaş Telekomünikasyon Buyaka İş Merkezi'nden ofis kiraladı!

Netaş Telekomünikasyon A.Ş, Ümraniye'de yer alan Buyaka İş Merkezi C Blok'tan ilk ay kirası 22 bin 252 dolara ofis kiraladı...

İBB Şişli Esentepede arsa satıyor! 69 milyon 300 bin TLye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli Esentepede 8 bin 309 metrekare yüzölçümündeki arsasını satışa çıkardı. Arsanın tahmini fiyatı için 69 milyon 300 bin lira isteyen İBB, geçici teminatı 2 milyon 79 bin lira olarak tayin etti

şişli Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

şişli Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Eylül 2013 tarihinde 50 bin liralık sermaye ile kuruldu.


Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  iş konusu: Resmi ve özel kişi ve kuruluşların yapmakta olduğu telekomünikasyon ve iletişim hizmetlerinin bayiliklerini almak ve işletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Venura Telekomünikasyon Elektronik Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ayazağa Mahallesi Meydan Sokak No:1 Beybi Giz Plaza K:26 No:2624G...