12 / 05 / 2024

şişlide ne kadarlık yatırım yapıldı

şişlide ne kadarlık yatırım yapıldı

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Şişli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Topbaş yaptığı açıklamada Şişli'ye 3,5 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Bankalar faiz oranlarını peş peşe değiştirdi! Hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminde yer alan mevduat faizleri yeniden değişti. Peki hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Depreme dayanıklı bina nasıl tasarlanır? Depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

En yıkıcı doğal afetlerden biri olan deprem, can ve mal kaybına neden oluyor. Bu nedenle günümüzde depreme dayanıklı bina uygulamaları da yaygınlaştı. Peki depreme dayanıklı binalar nasıl yapılır ve depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na bir gün kala kurbanlık fiyatları belli oldu. Peki, Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Erken emeklilik ne zaman çıkıyor? Erken emeklilik şartları açıklandı mı? Şimdi bu detaylara göz atın!

Çiftçilerin emekliliği için gereken prim gün sayısı SSK'lı çalışanlarla eşitlenecek. Peki erken emeklilik ne zaman çıkıyor? Erken emeklilik şartları açıklandı mı?

Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kurundaki hareketlilik son gaz devam ederken, vatandaşlar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak.

Ehliyetsiz yakalanırsanız cezası ne kadar?  Kırmızı ışıkta geçmenin cezası kaç TL?

Trafik kurallarına uymak  gerek sizin gerek trafikteki diğer kişilerin can güvenliği için büyük önem taşıyor. Yeni yılla birlikte güncellemesi yapılan trafik ihlalleri kaynaklı cezaların 2023 yılında ne kadar olduğu ise pek çok sürücü tarafından merak ediliyor.  Peki 2023 yılı trafik cezaları ne kad

İşin uzmanı tek tek saydı! Borsada bu sene hangi hisseler öne çıkabilir?

Geçtiğimiz yılı yüzde 200'e yaklaşan getiriyle kapatarak, tarihi bir rekora imza atan İstanbul'da BIST 100 endeksi için yorum yapan uzmanlar, 2023 için ne yazık ki, çok parlak yorumlar yapmadı.Peki bu sene borsada ilgi gören sektörler hangileri olacak, hangi hisseler takip edilmeli?

Audi S8 fiyatlarını görünce şoke olacaksınız! İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi S8 iş otomobilinin 2022 Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. Peki Audi S8 modelinin fiyatı ne kadar oldu? 2022 model Audi S8 kaç TL? İşte merak edilen 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Acil bakın!

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Kararın ardından dolar/TL kuru yatay seyrine devam ederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

Doğal gaz desteği nedir, ne değildir? Düzenlemede çalışanları bekleyen büyük tehlike ne?

Doğal gaz yardımı ile ilgili düzenleme yürürlüğe girdi ancak bu konuda çalışanlarda "devlet tarafından herkese 1000 TL ödeneceği" algısı oluştu. Oysa işin aslı hiç de sanıldığı gibi değil! Üstüne üstlük çalışanın aleyhine gelişebilecek bir risk de söz konusu.

Mondial yeni 100 Superboy i fiyatları ne kadar? İşte Mondial 100 Superboy i 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Beyaz, kırmızı ve siyah renkleriyle dikkat çeken Mondial yeni 100 Superboy i fiyatları ne kadar? İşte Mondial 100 Superboy i 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

şişlide ne kadarlık yatırım yapıldı Haberi

şişlide ne kadarlık yatırım yapıldı


İstanbul’da ilçe ilçe programlar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın bugünkü durağı Şişli oldu. Radisson Blu Hotel’de okul aile birlikleri ve eğitimcilerle bir araya gelen Başkan Topbaş’a yoğun ilgi gösterildi. Salonda masaları tek tek gezerek selam veren Başkan Topbaş vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Göreve geldikleri 2004 yılından bu güne İstanbul’a 98 milyarlık yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Topbaş, siyasi taassup gözetmeksizin kamu yararına olan tüm isteklere evet dediklerini söyledi. Başkan Topbaş şöyle devam etti: “13 yıl içerisinde İstanbul’a her alanda 98 milyarlık yatırım yaptık. Bu yıl ki bütçemiz de 16.5 milyar. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Biz bu kadar yatırım yapabiliyorsak neden daha önceleri yatırım yapılmadığı sorgulanmalı.Kaynaklara nerede,nasıl kullanıldı diye kimse sorgulamadı. Devlete veya bir finans kurumuna günü gelmiş...