12 / 05 / 2024

Site temsilciler kurulunun görevleri

Site temsilciler kurulunun görevleri

Site yönetimi temsilciler kurulu, Blok Kat Malikleri kurullarının seçtikleri “Blok Temsilcileri” ve site kat malikleri kurulunun seçtiği “Site Yönetim Kurulu Başkanı”ndan oluşuyor. Peki kurulun görevleri nelerdir?

10 maddede temsilciler kurulunun oluşturulması!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "temsilciler kurulunun oluşturulması" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

15  maddede site kat malikleri kurulu yetkisi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site kat malikleri kurulunun yetkisi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Site yönetimi kime aittir?

Site yöneticisi, toplu yapı temsilciler kuruluna katılan yönetici ve temsilcilerin, yönettikleri ve temsil ettikleri bağımsız bölüm sayısı oranında kullandıkları oylar ile belirleniyor. Peki, site yönetimi kime aittir?

8 maddede temsilciler kurulu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimde temsilciler kurulu" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

10 maddede site genel kurulu toplantısı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "10 maddede site genel/temsilciler kurulu toplantısı" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

11 maddede site toplu yapı temsilciler kurulu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 11 maddede site toplu yapı temsilciler kurulu " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

10 maddede site yönetim kurulunun görevleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''site yönetim kurulunun görevleri'' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Adese, Aksaray Park Site AVM'yi devrediyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., yöneti kurulunun Aksaray Park Site AVM işletmeciliğinin devrine karar verdiğini, AVM içindeki Adese marketinse faaliyetine devam edeceğini KAP'a bildirdi.

Site yönetimi seçilemezse ne olur?

Site yöneticisi, toplu yapı temsilciler kuruluna katılan yönetici ve temsilcilerin, yönettikleri ve temsil ettikleri bağımsız bölüm sayısının salt çoğunluğunun oyu ile atanıyor. Peki, site yönetimi seçilemezse ne olur?

Site yönetimine geçiş nasıl yapılır?

Yönetim plânında toplu yapı temsilciler kurulu oluşuncaya kadar, bu kurulun görevlerini üstlenmek, yetkilerini kullanmak ve kurulun oluşması için gerekli girişimde bulunmak üzere, bir geçici yönetim kurulabiliyor. Peki, site yönetimine geçiş nasıl yapılır

Site yönetiminde hangi üyeler bulunur?

Konut sitelerinde, toplu yapı temsilciler kurulu toplu yapı kapsamındaki bütün ortak yapı, yer ve tesisler için yönetici ve denetçi atıyor. Peki, site yönetiminde hangi üyeler bulunur? Site yönetimi nasıl sağlanır?

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Jetkent 1 Sitesi Beylikdüzü'nde kuruldu.

Temmuz Ayı Site Müdürler Toplantısı Başakşehir 5. Etap'ta gerçekleşti!

Her ay yönetim hizmeti sunulan sitelerim Mali ve İdari İşlerinin görüşüldüğü aylık olağan site müdürler toplantısına bu ay Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir ilçesi ev sahipliği yaptı.

Site temsilciler kurulunun görevleri Haberi

Site temsilciler kurulunun görevleri

Site yönetimi temsilciler kurulu!

Site temsilciler kurulu Oluşması, Yetki Alanı ve Görevleri

a) - Site Temsilciler Kurulu, Blok Kat Malikleri kurullarının seçtikleri “Blok Temsilcileri” ve site kat malikleri kurulunun seçtiği “Site Yönetim Kurulu Başkanı”ndan oluşur.


b) - Site Temsilciler Kurulunun yetki alanı, bu yönetim Planının 7. Maddesinde tanımlanan ve yerleşim planında sınırları gösterilen “Site” alanıdır.


c) - Site Temsilciler Kurulu, 5 adet Blok temsilcisi arasından 1 asil 1 yedek üyeyi “Site Denetim Kurulu”na seçerek görevlendirir veya kat maliklerinden birini bu iş için seçebilir. 


Site Temsilciler Kurulu, olağan yıllık toplantılarında Site Yönetim Kurulunun bütün hesap ve işlemlerini, Site Denetim Kurulunun Raporlarını dikkate alarak inceleyip değerlendirir.


d) - Site Temsilciler Kurulu, Site Yönetim Kurulunu yönlendirici kararlar alır ve 634 sayılı KMK’nun ilgili hükümlerinin ve bu Yönetim Planının...