07 / 05 / 2024

Site yönetici istifa dilekçe örneği

Site yönetici istifa dilekçe örneği

Site yöneticisi isterse görevinden istifa edebiliyor. Site yönetim kurulundan istifa etmek için bir dilekçe yazılması gerekiyor. İşte, site yöneticisi istifa dilekçesi!

Tam kapanmada site yöneticisine yeni görev 10 soruda tüm detaylarıyla!

İçişleri Bakanlığı, tam kapanma sürecinde site ve apartman yöneticilerine Kovid-19 önlemlerinin ihlal edilmemesini sağlama ve uyarılarda bulunma görevi verdi. Peki yönetici uyarı görevini nasıl gerçekleştirecek? İşte detaylar...

Site yöneticisi ortak alanı istediği gibi kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yönetici site içinden biri ama dairesinin etrafını çevirmiş. Geniş geniş alanları kaplamış, üzerini de kapatmış, kimseyi sokmuyor. ‘Kaldır’ diyorlar kaldırmıyor. Bunun gibi işgallerle alanını alabildiğine büyütmüş. Bu durum karşısında ne yapılabilir?' sorusunu cevapladı.

Profesyonel bina site yönetimi nedir?

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Mersin'deki sitede iki yönetici sorunu!

Mersin'de 700 dairelik bir tatil sitesinde Ahmet Gülel ikinci kez yönetici olarak seçildi. Hak sahiplerinin topladığı imzalarla yenilenen seçimde Nevzat Bilgin yönetici oldu. İki yöneticiye de ayrı ayrı aidat ödeyen site sakinleri sorunun çözülmesini istedi.

5 maddede site yönetiminde yönetici ve yönetim kurulu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site yönetiminde yönetici ve yönetim kurulu" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

23 maddede site yönetimlerinde yönetici-müdür müesseseleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'site yönetimlerinde yönetici-müdür müesseseleri' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Apartman yönetici yardımcısı nasıl istifa eder?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir binada yönetici yardımcılığı yapmaktayım. Gerek işlerimden dolayı gerekse apartmandaki düzensizlikten dolayı bu işi bırakmak istiyorum. Nasıl bırakabilirim?' sorusunu yanıtladı.

15  maddede site yönetim kurulları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetici / yönetim kurulları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Site yönetimi kime aittir?

Site yöneticisi, toplu yapı temsilciler kuruluna katılan yönetici ve temsilcilerin, yönettikleri ve temsil ettikleri bağımsız bölüm sayısı oranında kullandıkları oylar ile belirleniyor. Peki, site yönetimi kime aittir?

Site yönetim planı değişikliği nasıl yapılır?

Anagayrimenkulün, yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini yönetici ve deneticilerin alacakları ücretleri, yönetime ve paylaşıma ait diğer hususları site yönetim planında yer alıyor. Peki, site yönetim planı değişikliği nasıl yapılır?

Yönetici seçimleri yanlış mı?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yönetici seçimi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

8 maddede site yönetimlerine dışarıdan yönetici atamak!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerine dışarıdan yönetici atamak" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Site yöneticisi istifa dilekçesi!

Site yöneticisi isterse görevinden istifa edebiliyor. Site yönetim kurulundan istifa etmek için bir dilekçe yazılması gerekiyor. İşte, site yöneticisi istifa dilekçesi!

Site yönetici istifa dilekçe örneği Haberi

Site yönetici istifa dilekçe örneği

Site yöneticisi istifa dilekçesi!

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, anagayrimenkulde sekiz veya daha fazla bağımsız bölümün olması halinde yönetici atanması zorunlu oluyor. Anagayrimenkulün bütün bölümleri bir kişinin mülkiyetinde ise, malik kanunen yönetici durumundadır.


Kat malikleri anagayrimenkulün yönetiminde anlaşamaz veya toplanıp bir yönetici atayamazlarsa, o geyrimenkulün bulunduğu yerin sulh mahkemesince, kat maliklerinden birinin müracaatı üzerine ve mümkünse diğerleri de dinlendikten sonra, gayrimenkule bir yönetici atabiliyor. 


Bu yönetici, aynen kat maliklerince atanan yöneticinin yetkilerine sahip ve kat maliklerine karşı sorumlu oluyor. 


Site yöneticisi isterse görevinden istifa edebiliyor. Site yönetim kurulundan istifa etmek için bir dilekçe yazılması gerekiyor. Peki, site yönetim istifa dilekçesi nasıl yazılır?


Site yöneticisinin istifa dilekçesi...


Sayı      :

Konu      :

Tarih     :


YÖNETİCİLİĞİN 

Unvanı      :

Adresi      :


YÖNETİCİNİN

Adı, soyadı   :

T.C. kimlik...