16 / 05 / 2024

site yönetimine dilekçe

site yönetimine dilekçe

Site yaşantısında herhangi bir hususta komşusuna rahatsızlık veren kat malikleri, site yönetimine şikayet edildiği gibi Sulh Hukuk Mahkemelerine de şikayet edilebiliyor. İşte site yönetimine dilekçe örneği...

EYT Yasası Kapsamında Emeklilere 29 Bin TL Geri Ödeme: Tek Dilekçe İle Başvuru Yeterli!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte, bazı emeklilerin geri ödeme yapılacak tutarı 29 bin TL'ye kadar çıkacak. Bu tutarı alabilmek için tek bir dilekçe yeterli olacak.

Sigorta girişi 2000 öncesi olanlara müjde! Bir dilekçe ile 3.500 TL maaşa sahip olabilirsiniz!

Emeklileri ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Sigorta girişi 2000 yılından önce ise tek bir dilekçe vererek emekli olabilirsiniz. İşte detaylar!

Site yönetimlerinde mafya tehlikesi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında site yönetimlerini kaleme aldı.

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan ve Fehmiye Yavuz ortaklığında kuruldu.

Site yönetimine 'alacak davası' açılabilir!

İşçi, işçilik alacakları ödenmediyse, site yönetimine karşı da dava açabilir ve davanın sonunda işçilik alacaklarını site yönetiminden de tazmin edebilir.

Site yönetim planı nereden talep edilebilir?

Posta yazarı Tamer Heper, binayı yapan müteahhit aynı sitede oturuyorum. İlk yöneticiliği kendisi yaptı. Kendisinden site yönetim planını defalarca istedim, vermedi. Tapuya dilekçe vererek yönetim planını temin edebilir miyim? sorusunu yanıtladı.

Emekli olamayanlar müjde! Bir dilekçe ile toplu para alabiliyorsunuz!

Yıl ve yaş şartlarını doldurmasına karşın primi tamamlayamadığı için emekli olamayanlara toplu para imkanı sunuluyor. Bunun için SSK ve Bağ-Kur’luların SGK’ya bir dilekçe ile başvurması yeterli oluyor.

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Samimi Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Samimi Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gökçe tarafından kuruldu.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Değerli konut vergisinde itiraz dilekçe örneği!

Değerli konut vergisi 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi. Değeri 5 milyon lirayı aşan konutlar değerli konut vergisine tabi olacak. İşte değerli konut vergisinde itiraz dilekçe örneği...

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

14 maddede site yönetimlerinde eğitimin önemi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimlerinde eğitimin önemi' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

site yönetimine dilekçe Haberi

site yönetimine dilekçe

Site yönetimine dilekçe örneği!

Site yaşantısında komşusuna rahatsızlık veren kat malikleri, site yönetimine şikayet edildiği gibi Sulh Hukuk Mahkemelerine de şikayet edilebiliyor.


Konu hakkında yazılacak dilekçe örneği aşağıda yer alıyor:

........ Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği’ne


Davacı: (Yöneticinin Adı, Soyadı ve Adresi)

Davalı: (Kat Malikinin Adı, Soyadı, Adresi)

Konusu: Kat Maliki (veya Kiracı) bulunan davalının bağımsız bölümünün ……………. (çekilmez hali…….kumarhane olarak işlettiği vs.) sebebiyle mülkiyet hakkının devri talep edilmektedir.


Olay: (…….) İli, (………….) İlçesi, (………..) mahallesi, (……….) caddesi, (……………) sokakta, (….) ada, (….) parselde bulunan (…) kapı numaralı apartmanın, (………) bağımsız bölüm maliki olan davalının, (…………) apartmanın (çekilmez hali…….kumarhane olarak işlettiği vs.) sebebiyle, bağımsız bölümün diğer kat maliklerine arsa payları oranında mülkiyet hakkının devredilmesi için işbu dava açılmış bulunmaktadır. Diğer kat maliklerinin ad ve soyadları ile arsa...