03 / 05 / 2024

Sitede güvenlik önlemleri alınır

Sitede güvenlik önlemleri alınır

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Sitede güvenlik önlemleri nasıl alınır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Bahçelievler’de çöken binanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı!

Bahçelievler’de çöken 7 katlı binanın enkazı kaldırıldı. Polis ve zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Sitede güvenlik görevlisi olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitede güvenlik görevlisi olmak" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı, yabancıların askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz edinimleri hakkında duyuru yayımladı. Buna göre, yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi!

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) hizmete başladı.Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, ilçeye giderek, merkezi ziyaret etti. Tümsek, hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini kaydetti.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi 200 günde tamamlanacak!

Merkezi ihalesi tamam Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı.

Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmelik değişikliği!

Askerî Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 19 Aralık 2014 tarihinde 29210 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu!

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu. Türkiye’de işsizlik Eylül ayında 3 milyon’u aşarken, Kasım ayında İnsan Kaynakları’nda yaşanan hareketlilik yılın finali için umut vaat ediyor.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi!

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

Sitede güvenlik önlemleri alınır Haberi

Sitede güvenlik önlemleri alınır

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu olayda sitemizi koruyan güvenlik kuruluşunun ihmali olduğu görüşündeyiz. Bu konuda güvenlik kuruluşunun sorumluluğu nedir?

● M.Y.

İstanbul gibi nüfusu 20 milyona dayanmış bir şehirde benzer olayların olmaması düşünülemez. Nüfus kalabalığı suçların artması için bir unsur olduğu gibi işsizlik de önemli başka bir unsurdur. Dolayısıyla gerek hırsızlıkların ve gerekse diğer suçların önlenmesi için geniş önleyici tedbirlerin alınması şarttır. Elbette bunların içinde, suçu işleyenin yakalandığında bir saat sonra yine sokağa salınmaması önemlidir.


★ ★ ★ ★ ★

Geleyim okuyucumun durumuna. Bir...