19 / 05 / 2024

Sitede İcradan Daire

Sitede İcradan Daire

T.C. Merkez/Karabük 2. İcra Dairesi, Karabük merkez Yenişehir mahallesinde bulunan Özen Sitesi'ndeki daireyi 111 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 03 Ağustos 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Sitelerde aidat artırımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda oturduğu sitede 626 daire olduğunu belirten okuyucu yönetimin pandemi sebebiyle genel kurulu yapmaktan vazgeçerek resen aidatları artırdığını söyledi. Okuyucu, bu durum karşısında izlenebilecek hukuki ve idari yolları sordu. 

Kat mülkiyeti olmayan sitede denetçi seçilebilir mi?

​​​​​​​Posta yazarı Tamer Heper 'Kat irtifaklı bir sitede oturuyoruz. Daire eşimin üzerine. 5’inde toplantımız var ve ben denetçi olmak istiyorum. Kat mülkiyetine geçmediğimiz için denetçi olabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

İstanbul'daki o daire fiyatıyla şaşırtıyor!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi taşınmazlar yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İstanbul'da da satışa sunulan o daire fiyatıyla şaşırtıyor...

Manisa'daki o daire fiyatıyla şaşırtıyor!

İcradan satışa sunulan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Manisa'da da satışa çıkarılan o daire fiyatıyla şaşırtıyor...

Esenler'deki o daire fiyatıyla şaşırtıyor!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller yatırımcılar için kaçırılmayacak bazı fırsatlar sunuyor. İstanbul Esenler'de de satışa çıkarılan konut da fiyatıyla şaşırttı..

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Kapıcının kullandığı daire ortak alan mıdır?

6 bloklu bir sitede kooperatife ait bir daire var. Bu daire, kapıcı dairesi olarak kullanılıyor ve kapıcı 4 blok için çalışıyor. Oturduğum blok dışında bir blok tamamen arsa sahibine ait. Onun da kullanılan kooperatif dairesi için bir hakkı var mı?

Kooperatif ne zamana kadar aidat alır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir kooperatifin inşa ettiği sitede tapudan daire aldım. Kooperatif beni ortağı yapmak istedi ama ben olmadım.Bugüne kadar masrafa iştirak ettim ama şimdi su kesildi, hizmet bitti, ben de ödemeyi kestim. Bu durumda ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Bodrum kat ortak alan mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '73 adet müstakil villaların bulunduğu bir sitede tripleks daire satın aldım. Tapusunda da tripleks villa yazıyordu ama iki sene sonra yönetim bana benim villanın alt katının ortak alan olduğunu söyledi. Şimdi ben ne yapacağım?' sorusunu yanıtladı.

Süsler İnşaat'tan İzmir Bornova'ya yeni proje!

Güngör Çolakoğlu tarafından 1968'de kurulan Süsler İnşaat, İzmir Bornova bölgesinde bir projeye daha imza atıyor. Mevlana'daki sitede 70 daire yer alacak. Projede yeşil alan da bulunacak.

Bodrum VitaNova Yalı'da 3 ayda 27 daire satıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Vitanova yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak egede satış rekoru kırdı. Toplam’da 36 daire bulunan sitede son 8 ev için ise çeşitli kampanyalar başlatıldı.

Alpiş Group Arap yatırımcılar için konut yapıyor!

Alpiş Group, yapacağı Tuana Evleriyle yerli müşteriler kadar Arap turistleri de hedefliyor. Yalova yolundaki araziye yapılan sitede 292 daire ve 23 işyeri bulunuyor.

Sitede İcradan Daire Haberi

Sitede İcradan Daire
Verilen ilan şöyle;


T.C. MERKEZ / KARABÜK 2. İCRA DAİRESİ

2012/227 TLMT.

TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsafı:

Taşınmazın Bilgileri: Karabük Merkez, Yenişehir Mahallesi, 195 ada, 29 Parselde kayıtlı, 10/520 arsa paylı, (1421,60) m2 arsa üzerinde bulunan, kat mülkiyetti 2 blok kagir apartmandan, B Blok 1. kat 16 bağımsız bölüm numaralı meskendir.

Taşınmazın Özellikleri: Taşınmazın adresi, Karabük Merkez, Şirinevler Mahallesi, Kıbrıs Caddesi, Özen Sitesi B Blok No: 7'dir. Taşınmazın bulunduğu bölgede altyapı ve belediye hizmetleri tam olarak sağlanmıştır. Şehrin en gelişmiş bölgelerinden birinde yer almaktadır. Betonarme karkas olarak yapılmış bina, ayrık nizam olup, Bodrum kat + Zemin Kat + 5 Normal kattan oluşmaktadır. Her katta iki farklı kotta olmak üzere 4'er daire bulunmakta olup bina içerisinde aydınlatmaya yardımcı olmak...