19 / 05 / 2024

sivas akıncılar satılık arsa

sivas akıncılar satılık arsa

Sivas Akıncılar'da yer alan gayrimenkuller 11 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020!

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020...

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Sivas Akıncılar 2. Etap projesinde yer alan 260 adet konutun kura çekimi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Sivas Akıncılar'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde İmar Barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

TOKİ Sivas Akıncılar'da teslimler sona eriyor!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Proje için en düşük taksit bedeli 297 TL olarak belirlendi.

TOKİ Sivas Akıncılar başvuruları bugün başladı!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Projeden 297 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları minimum 399 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

sivas akıncılar satılık arsa Haberi

sivas akıncılar satılık arsa

Sivas Akıncılar Köyiçi mevkiinde yer alan 13 adet gayrimenkul 11 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 2 bin 915 lira, en yüksek muhammen bedeli ise 40 bin 910 lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için