02 / 05 / 2024

sivas cami projeleri

sivas cami projeleri

Şarkışla ilçesinde 400 kişilik cami yapılması için çalışmalara başlandı. Şarkışla TOKİ Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İslamoğlu, caminin bin 470 metrekare alan üzerine inşa edileceğini söyledi.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ta ibretlik olay! Kansere yakalandı, cami inşaatına 500 bin lira bağışladı!

Sivas'ta ders olacak bir olay yaşandı. Gülbeyaz Topgül (68), isimli vatanfaş biriktirdiği 500 bin lira nakit parayı kentte yapımı süren Merkez Cami ve Külliyesi'ne bağışlamak için Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e verdi.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi bugün!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sivas'a 746 yeni konut müjdesi!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi 2 Kasım'da!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

TOKİ Sivas 154 konut ihalesi yarın!

Sivas İli Yıldızeli İlçesi Cami Mahallesi 154 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sivas'a 154 yeni konut müjdesi!

Sivas İli Yıldızeli İlçesi Cami Mahallesi 154 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi 14 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Kale Projesi'nde yüzde 30 seviyesine ulaşıldı!

Sivas Belediyesi'nce Gök Medrese ile Ulu Cami'yi birleştirecek Kale Projesi çalışmasında yüzde 30 seviyesine gelindi.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

TOKİ Sivas Koyulhisar 370 konut ihalesi bugün!

Sivas Koyulhisar 370 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 370 konut ihalesi 16 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas İli, Koyulhisar İlçesi 370 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 16 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

sivas cami projeleri Haberi

sivas cami projeleri

Şarkışla TOKİ Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İslamoğlu, yaptığı açıklamada, Kale Mahallesi'nde yapılacak olan caminin 400 metrekaresi kapalı, bin 470 metrekare alan üzerine inşa edileceğini söyledi. 


Cami yapılacak arsayı belediyeden aldıklarını söyleyen İslamoğlu, "Cami inşaatının bir an önce başlayıp bitirilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Dileyen hayırsever bir vatandaşımız bu inşaatı üstlenerek camiye ismini verebilir" dedi. 


Cami yapılacak arsada zemin etüt çalışması yapıldığını ifade eden İslamoğlu, hayırseverlerin ilçedeki Ziraat Bankası şubesinde dernek adına açılan hesaba destekte bulunabileceklerini...