17 / 05 / 2024

sivas emekli kuraları nerede çekilecek?

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Sivas Akıncılar 2. Etap projesinde yer alan 260 adet konutun kura çekimi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ 5 bin 849 konutun kuralarını çekti!

Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde inşa ettiği evlerle konut sıkıntısını en aza indiren Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Çankırı, Denizli, Isparta, Kocaeli, Konya, İzmir, Niğde, Erzincan ve Sivas illerinde yaptırdığı 5 bin 849 konutun kuralarını çekti.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Kandıra Emekli projesinin kuraları çekildi.

TOKİ Sivas Yenimahalle kuraları çekildi!

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları...

TOKİ Sivas Zara 2. Etap kuraları yarın çekilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Zara 2. Etap projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Şarkışla kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas’ın Şarkışla İlçesi’nde hayata geçirdiği 253 konutun kura çekilişi yapıldı.

Sivas Divriği 2. Etap kura sonuçları 2017!

Sivas Divriği 2. Etap kura sonuçları 2017 detayları henüz açıklanmadı. Toplamda 610 adet dairenin satışa sunulacağı projede kuralar yarın çekilecek.

TOKİ İrfaniye Emekli kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ İrfaniye Emekli kura sonucu isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların kuraları bugün çekildi.

Meram TOKİ Emekli kura sonucu açıklandı mı?

Meram TOKİ Emekli kura sonucu açıklandı mı? TOKİ Konya Meram Emekli kura sonucu henüz açıklanmadı Konya Meram TOKİ kuraları yarın çekilecek. TOKİ Meram kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Konya Meram Emekli kura sonucu 6 Ocak 2017!

TOKİ Konya Meram Emekli kura sonucu 6 Ocak 2017 henüz açıklanmadı. 509 adet konutun yer aldığı Konya Meram TOKİ kuraları yarın çekilecek. TOKİ Meram kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

sivas emekli kuraları nerede çekilecek? Haberi

sivas emekli kuraları nerede çekilecek?

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...