03 / 05 / 2024

sivas esentepe kentsel dönüşüm

sivas esentepe kentsel dönüşüm

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Naci Süha, Sivas Esentepe ve Yunusemre Mahallerinde uygulanacak kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kentsel dönüşüm projesi 100 hektarlık alanı üzerinde gerçekleşiyor.

Sivas Esentepe'nin kentsel dönüşümü için ilk adım atıldı!

Sivas “Esentepe Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi” için ilk adım atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katılımıyla protokol imza töreni düzenlendi.

Sivas Esentepe ve Yunus Emre mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Sivas Merkez İlçesi, Esentepe ve Yunus Emre mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Bakanlar Kurulu'nun kararı bugün 29289 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

TOKİ Sivas Merkez 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sivas Esentepe'ye 475 yeni konut müjdesi!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi 4 Haziran'da!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sivas'a 475 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Esentepe'de 475 yeni konut inşa edecek.

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Bursa Esentepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

sivas esentepe kentsel dönüşüm Haberi

sivas esentepe kentsel dönüşüm

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Naci Süha, Sivas Esentepe ve Yunusemre Mahallerinde uygulanacak kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi


Süha, Bölge için gayrimenkul değerlendirme, plan, uygulama projesi yapma ve müşavirlik hizmetleri ile ilgili şartnamelerin hazırlandığını belirtti.


ERSAN ARSLAN

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Naci Süha, Esentepe ve Yunus Emre Mahalleri’nde başlatılan ve yaklaşık 100 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.


Süha, “Kısa süre önce Sayın Bakanlarımızın katılımı ile Kentsel Dönüşüm protokolünü imzalamıştık. Esentepe ve Yunus Emre Mahallerinde yaklaşık 100 hektarlık bir alanda kentsel dönüşüm projesi uygulanacak. Şuanda o alanda gayrimenkul değerlendirme, plan ve uygulama projesi yapma ve müşavirlik hizmetleri ile ilgili şartnamelerimiz hazırlanıyor. Bu çalışma tamamlandığında ihaleye çıkacağız ve ihaleyi alan firmamız bu çalışmayı tamamlayarak...