29 / 04 / 2024

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Sivas Gök Medrese'nin restorasyonu tamamlandı!

Sivas'ın tarihi simgeleri arasında yer alan Gök Medrese'nin 22 yıldır süren restorasyonu tamamlandı.

Sivas Belediyesi'nden 37.3 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Sivas Belediyesi, Kılavuz ve Kardeşler Mahallesi'ndeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Ekim'de yapılacak..

Sivas Kılavuz TOKİ'deki son 21 konut satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen son 21 konut satışa çıkarılıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 154 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Sivas açık hava müzesine dönüşüyor!

Sivas meydanını yeniden cazibe merkezi haline dönüştüren Başkan Sami Aydın, “Şehir meydanı altında kapalı otoparkı, üstünde barındırdığı tarihi eserlerle adeta bir açık hava müzesi haline geldi” diye konuştu. 

Sivas Merkez'de 5.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Kılavuz'ndeki tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Netice Erarslan ve Ekrem Akgül ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Çetin Ermiş tarafından kuruldu. 

Işık Kardeşler Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Yapı Mal. Eml. Oto. San. ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Kardeşler Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Yapı Mal. Eml. Oto. San. ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhammed Işık tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.


Törene; Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kur’an Tilaveti ile devam etti.


Törenin açış konuşmasını yapan Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası ve Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Demirgil, Sivas’ın ahilik kültürünü yansıtan bir şehir olduğunu dile getirerek, “Esnafımızın sıkıntılarına en pratik ve en hızlı şekilde çözüm bulma gayesiyle çıktığımız yolda çok şükür...