04 / 05 / 2024

sivas raybüs 2013

sivas raybüs 2013

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, raybüs için Sivas’a geliyor. Yılmaz, Divriği-Sivas arasındaki ulaşım sorunu nedeniyle yapımı tamamlanan raybüse binerek test edecek. Divriği-Sivas arası raybüs ile bundan sonra 2 saatte katedilecek....

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

TOKİ Sivas Zara sözleşme imzalama tarihleri 2017!

TOKİ Sivas Zara sözleşme imzalama tarihleri 19-28 Nisan 2017 olarak belirlendi. Proje 78 adet konuttan meydana geliyor.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona gelindi!

Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona yaklaşıldı. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda yaklaşık 42 stadyum ve spor yapısını tasarlayan Mimar Bahadır Kul, "Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumunu yapıyoruz" dedi.

Sivasspor Stadı'nda son rötuşlar!

Sivas'ta Mayıs 2013'te temeli atılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadında çimlerin serimine başlandı

Konya-Akşehir arası raybüs seferleri başladı!

Konya’daki Yüksek Hızlı Tren ile koordineli olarak çalışacak, Akşehir ve diğer ilçelerdeki vatandaşları Yüksek Hızlı Tren imkanından faydalandırmak amacıyla başlatılan Akşehir-Konya arasındaki Raybüs seferleri başladı.

Konya-Akşehir raybüs seferleri 12 Ağustos'ta başlayacak!

Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya-Akşehir Arası Raybüs Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.Baloğlu, Konya-Akşehir arası Raybüs seferlerinin 12 Ağustos günü başlayacağını söyledi.

Konya Akşehir arası raybüs seferleri ne zaman başlayacak?

Konya-Akşehir arasında yolcu talebinin karşılanabilmesi için 12 Ağustos Çarşamba gününden itibaren Raybüs setinden oluşan tren teşkilatı ile karşılıklı 2 gidiş, 2 geliş olmak üzere toplam 4 tren karşılıklı sefer yapacak.

Konya-Akşehir arası raybüs seferleri 12 Ağustos'ta başlıyor!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya-Akşehir arası Raybüs seferlerinin önümüzdeki Çarşamba günü başlayacağını söyledi.

Konya-Akşehir Raybüs projesinde sona gelindi!

Konya-Akşehir arası Raybüs projesinde sona gelindi. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya-Akşehir arası Raybüs seferlerinin önümüzdeki Çarşamba günü başlayacağını söyledi.

Sivas İmranlı Sıbyan Mektebi restore ediliyor!

Karacaören Köyü Sıbyan Mektebi restorasyonu projelendirme işi için 19 bin TL ödenek ayrılmasının ardından hazırlanan projeler Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından onaylanarak restorasyona başlandı.

Aksaray, Karabük ve Sivas'ta sınır tespiti yapıldı!

Sivas İlinin Suşehri İlçesi'nde, Aksaray İlinin Ağaçören İlçesi'nde ve Karabük İlinin Merkez İlçesi'nde sınır tespiti yapıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yabancı turist sayısı yüzde 5,5 arttı!

Turizm alanında Türkiye'nin yeni rekorlara ulaştığının altını çizen Bakan Çelik, "2014 yılında ülkemizi ziyaret eden yabancı sayısı 2013 yılına kıyasla yüzde 5,5'lik bir artışla 34 milyon 910 bin kişiden, 36 milyon 837 bin 900 kişiye yükseldi" dedi

Türkiye'ye gelen turist sayısı 36 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre, yabancı ziyaretçi sayısı Aralık ayında ise yüzde 9.5 artışla 1.58 milyon oldu. Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış gösterek 34.91 milyon kişi olmuştu.

sivas raybüs 2013 Haberi

sivas raybüs 2013


Malatya’daki programının ardından pazar günü Divriği ilçesine gelecek Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Çukuröz köyünde bir şehit ailesine ziyarette bulunacak. Tarihi konaklarda incelemelerde bulunacak Bakan Yılmaz, daha sonra UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesine alınan Ulu Camii’nde yapılacak restorasyon ile ilgili bilgi alacak. Son olarak Divriği-Sivas arasında yapılan raybüsün ilk seferiyle Sivas’a hareket edecek Bakan İsmet Yılmaz, ardından karayolu ile Ankara’ya geçecek. Tren ile 3 saat süren Divriği-Sivas arası raybüs ile bundan sonra 2 saatte katedilecek. 


Star...