04 / 05 / 2024

sivas raybüs son durum

sivas raybüs son durum

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, raybüs için Sivas’a geliyor. Yılmaz, Divriği-Sivas arasındaki ulaşım sorunu nedeniyle yapımı tamamlanan raybüse binerek test edecek. Divriği-Sivas arası raybüs ile bundan sonra 2 saatte katedilecek....

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Otomobil fiyatları bir ayda yüzde 5 oranında geriledi...

Yapılan araştırma kapsamında otomobil piyasasında yükseliş yaşayan araç sayısı son aylarda çok sınırlı olarak kaldı. Öyle ki ortalama araç fiyatları bile bir ayda gerileme gösterdi.

Ev sahipleri ile kiracılar karşı karşıya! Ev sahipleri isyan etti...

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan kira zammı sıkıntısı son günlerde de gündemdeki yerini korumakta. Yeni yıl ile maaşlara yapılan zamlar, kiracı ve ev sahiplerini karşı karşıya getiriyor. İşte detaylar...

Borsanın tıkanarak aşağı doğru baskı yemesinin nedenleri nedir?

Borsa İstanbul yatırımcısı son dönemde borsanın tıkanmasının ve artık aşağı doğru baskı yemesinin nedenlerini sorguluyor. SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu konuya ilişkin 5 kritik maddeyi açıkladı. İşte o maddeler...

İstanbul gayrimenkulde Londra’dan pahalı mı?

Gayrimenkul yatırımcısı son dönemlerde Londra'ya ilgi gösteriyor. Özellikle kentte üretilen yeni projeler, İstanbul’un fiyatlarının gerisinde kaldı...

İstanbul’dan tersine göç başladı! En çok hangi bölgelere göç ediliyor?

İstanbul’dan göç eden kişilerin sayısı son zamanlarda artış gösteriyor. Şehirden ayrılanlar sırasıyla Doğu Marmara, Batı Marmara, Batı Karadeniz ve ayrıca Ege’yi tercih ediyor. “Daha iyi konut ve yaşam imkânlarına kavuşmak”, ön plana çıkan göç nedenleri arasında yer alıyor.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Pay senedi yatırımcıları rekor kırarak 7 Milyona ulaştı: Hangi şirketler halka arza çıkıyor?

11 Eylül 2023 tarihinde, pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı, son derece etkileyici bir artışla 7 milyon 140 bin 215 kişiye yükselerek rekor bir seviyeye ulaştı. Önceki ay, 31 Ağustos tarihinde kaydedilen 6 milyon 257 bin 415 yatırımcı sayısı rekorunu geçerek bu başarı elde edildi.

Borsaya katılım son 3,5 yılda 5 katına çıktı!  

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı son 7 günde 440 binlik astronomik artışla beraber 6,1 milyona ulaştı. Yüksek enflasyon ve düşük faiz ortamında borsaya ilgide patlama meydana gelirken, son zamanlarda artan halka arzlar da girişlerin artmasına sebep oluyor.

İngiltere’de evsiz sayısı son 25 yılın rekorunu kırdı!

İngiltere’de açıklanan son resmi verilere evsiz sayısı son 25 yılın en yüksek seviyesini görerek rekor kırdı. Bu kapsamda, bu yıl 105 bin hane halkı ve 131 binden fazla çocuk otellerde ya da pansiyonlarda konaklıyor.

17 Mayıs son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

17 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son dakika deprem listesi nasıl öğrenilir? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

2+1 prefabrik ev kaç para? 22 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin sayısı son dönemde bir hayli artmaktadır. Bu yapılar özellikleri kadar fiyat aralıkları da dikkat çekmektedir. İşte detaylar!

Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

Milyonlarca vatandaş ve dolar yatırımcısı son dakika dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

sivas raybüs son durum Haberi

sivas raybüs son durum


Malatya’daki programının ardından pazar günü Divriği ilçesine gelecek Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Çukuröz köyünde bir şehit ailesine ziyarette bulunacak. Tarihi konaklarda incelemelerde bulunacak Bakan Yılmaz, daha sonra UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesine alınan Ulu Camii’nde yapılacak restorasyon ile ilgili bilgi alacak. Son olarak Divriği-Sivas arasında yapılan raybüsün ilk seferiyle Sivas’a hareket edecek Bakan İsmet Yılmaz, ardından karayolu ile Ankara’ya geçecek. Tren ile 3 saat süren Divriği-Sivas arası raybüs ile bundan sonra 2 saatte katedilecek. 


Star...