02 / 05 / 2024

Sivas Şarkışla toki

Sivas Şarkışla toki

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Sivas'ta tersine göç için parsel dağıtılacak!

Sivas Şarkışla'da muhtar Rüstem Dağdeviren, bölgeyi yerleşim yeri haline getirerek, köye dönüşleri hızlandırmayı planlıyor.

Niğde Ulukışla TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Ulukışla 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Muğla TOKİ 51 konut ihalesi yarın!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sivas Merkez Yenimahalle TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Sivas Kılavuz TOKİ'deki son 21 konut satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen son 21 konut satışa çıkarılıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 154 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Sivas Divriği TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

16.01.2018 Doğukışla TOKİ kura sonuçları sorgulama!

16.01.2018 Doğukışla TOKİ kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Şarkışla öğrenci yurdu açıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen Şarkışla öğrenci yurdu hizmete açıldı. 

Sivas Şarkışla toki Haberi

Sivas Şarkışla toki

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesini ziyaret ederek devam eden yatırımlarda incelemelerde bulundu.


Vali Gül, ilçede ilk olarak yapımı süren yollar hakkında yetkili firmadan bilgi aldı. Gül, daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ile Şarkışla Meslek Yüksek Okulu inşaatlarını gezerek yetkililer ile konuştu.


Bölgede inşa edilen toplam 253 adet sosyal konutu da gezen Gül, son durum hakkında bilgi aldı. 


Gül, "Kredi Yurtlar Kurumu tarafından TOKİ'ye yaptırılan 500 kişilik yurt inşaatını ziyaret ettik. Bu sene bitecek. 5 yıldızlı otel ayarında bir yatırım oldu. Daha sonra hayırseverler tarafından başlatılan ve devam ettirilen 4 yıllık yüksekokul inşaatını gezdik. Bu sene bitecek. Başta Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'a, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, kaymakamımıza, dernek başkanımıza ve hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Hepsi güzel ve önemli yatırımlar. Allah hayırlı uğurlu...