02 / 05 / 2024

Sivas Sarkışlaya yeni cami

Sivas Sarkışlaya yeni cami

Şarkışla ilçesinde 400 kişilik cami yapılması için çalışmalara başlandı. Şarkışla TOKİ Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İslamoğlu, caminin bin 470 metrekare alan üzerine inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Sivas'a yeni proje müjdesi! O ilçeye 276 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar'da 276 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Sivas'a 276 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas Sarkışlaya yeni cami Haberi

Sivas Sarkışlaya yeni cami

Şarkışla TOKİ Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İslamoğlu, yaptığı açıklamada, Kale Mahallesi'nde yapılacak olan caminin 400 metrekaresi kapalı, bin 470 metrekare alan üzerine inşa edileceğini söyledi. 


Cami yapılacak arsayı belediyeden aldıklarını söyleyen İslamoğlu, "Cami inşaatının bir an önce başlayıp bitirilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Dileyen hayırsever bir vatandaşımız bu inşaatı üstlenerek camiye ismini verebilir" dedi. 


Cami yapılacak arsada zemin etüt çalışması yapıldığını ifade eden İslamoğlu, hayırseverlerin ilçedeki Ziraat Bankası şubesinde dernek adına açılan hesaba destekte bulunabileceklerini...