30 / 04 / 2024

Sivas toki engelli

Sivas toki engelli

TOKİ tarafından Sivas Merkez’de inşa edilen ve engelli vatandaşlara ayrılan 26 konutun hak sahipleri belirlendi.

Engelli TOKİ başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli başvuru şartları nelerdir?

TOKİ ucuz konut başvurularına dair detaylar merakla araştırılmaya devam ediliyor. Engelli TOKİ başvuruları da araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

TOKİ engelli başvuruları için bugün son gün! Kira öder gibi 3+1 ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis'teki engelli projesi için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ engelli başvuruları başladı! 180 ay vadeyle kira öder gibi 3+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis projesi için başvurular bugün başladı. Projeden en az yüzde 40 engelli vatandaşlar konut alabilecek.

Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat!

Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat haberimizde yer alıyor. İşte Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat ve proje detayları...

TOKİ engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ, alt gelirli, orta gelirli, şehit ailelerini, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, engelli vatandaşları ve emekli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanıyor mu?

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi!

Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Sivas'taki 26 konutunun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Sivas Merkez’de inşa edilen ve engelli vatandaşlara ayrılan 26 konutun hak sahipleri belirlendi.

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında 26 konut sadece En az yüzde 40 Engelli vatandaşlara Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları 2017!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sivas Merkez Yenimahalle projesinde 26 adet konut sadece yüzde 40 engelli vatandaşlara satılacak. İşte, TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları 2017..

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekiliş detayları!

184 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Sivas Yenimahalle'de konut fiyatları 94 bin 300 TL'den başlıyor. İşte Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekiliş detayları...

Sivas TOKİ Akıncılar kura çekimi emekli!

Sivas TOKİ Akıncılar kura çekimi emekli kategorisinde yapılıyor. Dairelerin 75 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede fiyatlar 110 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sivas toki engelli Haberi

Sivas toki engelli

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Sivas Merkez’de inşa edilen ve engelli vatandaşlarımıza ayrılan 26 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.


Kura töreni, 6 Nisan Perşembe, Sivas Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Zaralı Halil Söyler Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.


Engelli vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gören 26 konuta 106 başvuru yapıldı. Konutlar 2+1 planında tasarlandı.


TOKİ’nin tüm konut uygulamalarında olduğu gibi bu projede de engelli vatandaşların konutlara rahat ulaşımını sağlayacak bina giriş rampaları, bina içinde kapı, koridor, asansör genişlikleri, merpenlerin her iki tarafında korkuluk ve küpeşte bulunması gibi düzenlemeler yapıldı. Proje alanında yapılan peyzaj düzenlemesinde engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak tedbirler alındı.


TOKİ...