02 / 05 / 2024

Sivas Vefa Konutları temel atma töreni

Sivas Vefa Konutları temel atma töreni

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas 2020 kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Sivas'ta konutların yüzde 60,5'inin sigortası yok! 

Elazığ depreminden en çok etkilenen şehirlerden biri Sivas oldu. DASK, Sivas'ta 130 bin 140 konuttan sadece 51 bin 432'sinin deprem poliçesi olduğunu açıkladı...

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivas Merkez Yenimahalle TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Sivas Merkez kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları 22 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar 22 Nisan'da satışa çıkıyor.

TOKİ Sivas Koyulhisar başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Koyulhisar projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

Sivas Vefa Konutları temel atma töreni Haberi

Sivas Vefa Konutları temel atma töreni


Sivas Belediyesi Özbelsan AŞ tarafından dar gelirli vatandaşlar için inşa edilecek olan Vefa Konutlarının temeli yarın saat 14.00’te Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirilecek.


Belediye Başkanı Sami Aydın’ın girişimleri ile dar gelirli vatandaşlar için Özbelsan AŞ’ye 400 konut yapılması için talimat verilmesinin ardından dar gelirli vatandaşların yoğun ilgisi ile kura çekimi gerçekleştirilmişti.


400 konutun inşası yarın atılacak temelle başlayacak. Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katılımıyla gerçekleştirilecek temel atma törenine katılacak vatandaşlar için saat 13.00’ten itibaren Jandarma Binası önünden araçlar ücretsiz kalkacak.



Sivas...