03 / 05 / 2024

sivişoğlu Life Park

sivişoğlu Life Park

Sivişoğlu İnşaat Life Park Sitesi ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor...

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Murat Kurum: Saraçoğlu projesinde tek bir ağaç bile kesilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Saraçoğlu Yenileme Projesi'ne ilişkin "Projemiz, mahalle kültürünün yaşatıldığı, yürüyüş yolları, çocuk parkı, ticari alanlarıyla yemyeşil bir yaşam merkezi olacak. Bu projede tek bir ağaç bile kesilmeyecek" dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Zeki Toçoğlu Akyazı Karacasu Park'ı inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’ni inceledi, projede kısa süre içerisinde uzun bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, Kültür Merkezi ilk kat çalışmalarında sona geldiklerini ifade etti.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı sosyal alan olacak!

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın sosyal alana dönüştürülmesi için çalışmalar başladı. Parkta yapılacak çocuk kültür sanat merkezinin ardından giriş çıkışlar kontrol altına alınacak ve bu sosyal alan bir cazibe merkezi olacak

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Spor Temalı Park'ı inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları süratle devam eden Spor Temalı Park’ta incelemelerde bulundu.

Kılıçoğlu Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlar!

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Projede teslimler 4 ay sonra gerçekleşiyor...

Kılıçoğlu Panaroma Life 4 ay sonra teslim!

Kılıçoğlu Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeİi daire konsepti ile sektörde fark yaratan Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Panaroma Life projesinin dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Sultangazi Malkoçoğlu’na 13.400 metrekarelik yeni park yapılacak!

Sultangazi Belediyesi Malkoçoğlu Mahallesi’nde ilçenin en büyük parklarından bir tanesini daha hayata geçiriyor. Malkoçoğlu Mahallesi’ne yapılacak park 13 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Başkan Gümrükçüoğlu, dönüşüm projelerini anlattı!

Bişkek'te devam eden Türk Dünyası Mühendislik Mimarlık ve Şehircilik Kurultayında, Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapımı süren Meydan Parkı ve Çömlekçi projelerini anlattı

sivişoğlu Life Park Haberi

sivişoğlu Life Park

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi  yapan Sivişoğlu İnşaat Life Park Sitesi ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor.


Yüzme havuzu ,çocuklar için  mini aqua park’ın yanı sıra kafeterya fitnes salonu ve sauna gibi sosyal tesisleri ve çocuk parkı, yürüyüş parkurları özel peyzaj alanları ile tatilin keyfini doyasıya yaşayacağınız proje denize 150 metre mesafede bulunuyor.


Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projede, yaz-kış güvenlik personeli,kapalı devre kamera sistemi ile huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanıyor.


Hemen  teslim 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin olduğu projede sınırlı sayıdaki dairelerin fiyatları 59 bin 500 TL'den başliyor. 


Banka kredisine uygun olan konutlarda farklı ödeme koşulları da sağlanabiliyor.

İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu yapımı devam eden Karadeniz Sahil Yolu Projesi, Liman Projesi ve Üniversite ile yatırımın gözdesi olmaya...