08 / 05 / 2024

sivritepe denizevler konutları

sivritepe denizevler konutları

Gölcük’te kentsel dönüşümün yapılacağı alanlardan biri olan Denizevler’de bulunan evler, dönüşüm dolayısıyla yıkılacak. Burada yaşayan hak sahipleri için Sivritepe’de yeni bir yaşam alanı oluşturulacak.

Sivritepe TOKİ Konutları sakinlerinin sorunları TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Sivritepe TOKİ Konutları sakinlerinin sorunları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

TOKİ Gölcük Sivritepe orta gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe 2019 projesindeki konutlar 19 Ağustos 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kocaeli Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019!

Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Sivritepe kura sonucu 17.04.2019!

Sivritepe kura sonucu 17.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projedek yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Sivritepe TOKİ kura sonucu 17 Nisan 2019 kazananlar listesi!

Sivritepe TOKİ kura sonucu 17 Nisan 2019 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Sivritepe 2019 orta gelir son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Sivritepe orta gelir başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Sivritepe TOKİ'de 398 konut satışa çıkıyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından Sivritepe'de inşa edilen projede 398 konut satışa çıkıyor. Konutlar için başvurular 5 Mart Salı günü başlayacak. 

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 adet konut, 14 adet dükkan ve bir camiden oluşan proje hızla yükseliyor.

Gölcük Denizevler'deki 630 konutluk ihale 20 Nisan'a ertelendi!

Gölcük Denizevler’deki hak sahipleri için Sivritepe’de 630 dairelik konut yapımı için düzenlenecek ihale 20 Nisan 2017 tarihine ertelendi.

sivritepe denizevler konutları Haberi

sivritepe denizevler konutları

Gölcük’te kentsel dönüşümün yapılacağı alanlardan biri olan Denizevler’de bulunan evler, dönüşüm dolayısıyla yıkılacak. Burada yaşayan hak sahipleri için Sivritepe’de yeni bir yaşam alanı oluşturulacak.


Asrın felaketi olarak adlandırılan 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi’nde ilçemizde en büyük hasar alan noktalardan biri, Denizevler bölgesi olmuştu. Depremden sonra oldukça uzun bir süre boyunca tartışılan Denizevler’in sorunları, geçtiğimiz yıl belediyede yapılan toplantı neticesinde geleceğini görmeye başladı. Bu toplantıda Gölcük’ün üç noktasında kentsel dönüşüm yapılacağı, bu üç noktadan birinin de Denizevler olacağı ifade edilmişti. Bu kapsamda Denizevler’deki hasarlı noktaların binalardan arındırılması planlanmış, oldukça büyük bir alan olan bu bölgede tır parkı, antrepo ve depo gibi alanların yapılması kararı alınmıştı.


DENİZEVLER SAKİNLERİ BURAYA GEÇECEK


Bina yapımının yasak olduğu, bakanlık, üniversite ve belediye eliyle yapılan çalışmalar neticesinde kesinleşince kentsel...