03 / 05 / 2024

siyahakalem köy kampanya

siyahakalem köy kampanya

Yurt dışında yaşayan ve çalışan Türk vatandaşları için uygulanan gayrimenkulde KDV muafiyeti konut sektöründe yeni arayışlara yol açtı. Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy projesiyle İsviçre'de kampanya başlatan Siyahkalem, 1 haftada 10 milyon TL değerinde 8 konut sattı.

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Koçak'ta haftanın fırsatları! Elmas kolye, yüzük, küpelerde kampanya! İşte Koçak fiyat listesi 30 Eylül 2022

Koçak'ta fırsatlar listesi belli oldu Aradığınız elmas kolye, küpe, bilezik ve küpelerde kampanya başladı. Peki Koçak altın yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! Kampanya gibi duyuru

Aşırı enflasyon karşısında ezilen vatandaşın alım gücü market raflarındaki temel tüketim mallarını almaya yetmeyeince hükümet kampanya gibi bir duyuruya imza attı. Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! KDV oranları düşürüldü.

Uplife Kadıköy kampanya detayları!

Teknik Yapı imzasıyla Kadıköy'de yükselen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. İşte Uplife Kadıköy kampanya detayları...

Uplife Kadıköy taksit ödemeleri!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Uplife Kadıköy taksit ödeme seçenekleri... 

Köy Zekeriyaköy ev fiyatları 2018!

İstanbul Zekeriyaköy'de yükselen Köy projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor. Kampanya 31 Mart'a kadar devam edecek..

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Uplife Kadıköy'de 1 yıllık kira garanti!

Teknik Yapı, Uplife Park projesinde sıfır faiz ve kira getirisini aynı anda sunan büyük bir kampanya başlattı. Projede ayda 3 bin 500 liraya varan kira geliri sunuluyor.

Zekeriyaköy Köy'de son 30 daire için kampanya!

Siyahkalem, Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesinin 1. etabındaki son 30 daire için yeni bir kampanya başlattı.

Siyahkalem Köy'de Kasım ayı kampanyası!

467 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Siyahkalem Köy'de Kasım ayı kampanyası devam ediyor. İşte, Siyahkalem Köy kampanya detayları...

Siyahkalem Köy'de kampanya devam ediyor!

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem KÖY'nin yüzde 60'ı satıldı!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nde Kasım ayına özel bir kampanya düzenlendi.

siyahakalem köy kampanya Haberi

siyahakalem köy kampanya

Siyahkalem, Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi için, satış kampanyasını İsviçre’den başlattı. Siyahkalem, 121 bin Türk göçmenin yaşadığı İsviçre’nin Zürih, Cenevre ve Basel kentlerinde gerçekleştirdiği tanıtım kampanyası ve oluşturduğu satış ağı ile 1 haftada 10 milyon TL değerinde 8 konut satışı gerçekleştirdi.


Rotada Almanya var

Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, İsviçre’yi seçmelerinin nedenini şöyle anlattı: “İsviçre, finansal olarak Avrupa’da en yüksek alım güçlerinden birine sahip. Ülkede ortalama kişi başı yıllık gelir 51 bin dolar seviyelerinde. Ayrıca İsviçre’de faizler eksi yüzde 0.75 civarında. Birçok Türk vatandaşının birikimleri bu eksi faizle adeta eriyor. 150 metrekare üstü konutlarda yüzde 8 KDV fırsatının getirdiği avantajı Avrupa’nın en stratejik noktalardan birinde atmaya karar verdik ve çok yoğun bir ilgi ile karşılaştık.”


Kahraman, İsviçre’nin ardından Belçika, Hollanda, İngiltere ve Almanya’da satış...