24 / 07 / 2024

Siyahkalem Cityscape Turkeye katılacak mı

Siyahkalem Cityscape Turkeye katılacak mı

Zekeriyaköy’deki KÖY projesi ile Citsyscape Turkey’e katılacak olan Siyahkalem’in CFO’su İbrahim Kahraman, fuarın hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için ilgi odağı olacağını söylüyor

Siyahkalem Cityscape Turkey’den 15 milyon dolarlık bir yatırım hedefliyor!

Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, Özellikle Katar’lı ve Suuri Arabistan’lı fonlarla çok sıcak ilişkiler kurduklarını, toplam 15 milyon dolarlık bir yatırım için her iki fonla bir araya geleceklerini söyledi.

Siyahkalem Cityscape Turkey Fuarı’na katılıyor!

Zekeriyaköy’deki KÖY projesi ile Citsyscape Turkey’e katılacak olan Siyahkalem’in CFO’su İbrahim Kahraman, fuarın hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için ilgi odağı olacağını söylüyor

Hong Kong'lu bir firma Siyahkalem Köy 'den toplu alım yapacak!

İSTANBUL Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global fuarında 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

Siyahkalem KÖY Cityscape'te 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul ilinin Zekeriyaköy ilçesinde bulunan KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in icra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

Siyahkalem Dubai'de 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'deki KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

Dubai Cityscape Global Fuarı için geri sayım başladı!

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul gören Dubai Cityscape Global de Türk inşaat şirketleri gövde gösterisi yapacak.

Cityscape Global 2015 Fuarına hangi türk firmaları katılacak?

Dünya gayrimenkul sektörünün üç gün süre ile kalbinin atacağı Cityscape Global, bu yıl önemli gelişmelerle kapılarını aralayacak. Dubai’de 8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Cityscape Global 2015'te fuar alanı yeniden düzenleniyor.

Cityscape Turkey 2016 yılında İstanbul'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin ise 2016 yılında düzenleneceğini açıkladı. Cityscape Türkiye 2016’nın, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenmesi planlanıyor.

Torunlar GYO Cityscape Dubai'de iki projesini tanıtacak!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmaya hazırlanan Torunlar GYO, etkinlikte Torun Center ve 5. Levent projelerinin tanıtımına ağırlık verecek. Dubai World Trade Center Hail 2'de 180 metrekarelik stantta tanıtım faaliyetlerini sürdürecek.

Torunlar 2 projesini Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmaya hazırlanan Torunlar GYO, etkinlikte Torun Center ve 5. Levent projelerinin tanıtımına ağırlık verecek.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül'de düzenlenecek!

İnşaat sektörü yaşadığı durgun dönemi Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'yla hareketlendirmeye hazırlanıyor. Yabancı yatırımcının akın edeceği fuarda bu yıl 50'ye yakın Türk firması boy gösterecek

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık 12. kez Cityscape Global’e katılıyor!

Türkiye’nin uluslararası mimarlık ofisi, gayrimenkulün bu en önemli küresel buluşmasında yıllardır olduğu gibi bu yıl da varlığını devam ettiriyor. Cityscape Global 2015’te yine Türkiye rüzgarının esmesi bekleniyor.

Siyahkalem Cityscape Turkeye katılacak mı Haberi

Siyahkalem Cityscape Turkeye katılacak mı


Siyahkalem, bu yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen Cityscape Turkey Fuarı’na, Emlak Konut GYO ortaklığı ile Zekeriyaköy’de 467 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdiği KÖY projesi ile katılıyor. Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, 24-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cityscape Turkey’e katılma kararlarında, Eylül 2015’de Dubai’de katıldıkları Cityscape Fuarı’nda gördükleri yoğun ilginin etkili olduğunu söyledi. Kahraman “Cityscape Turkey için yalnız Körfez değil, dünyanın pek çok ülkesinden yatırımcı Türkiye’ye gelecek. Fuarın, yerli yatırımcılar için de ilgi odağı olacağını düşünüyoruz”dedi.


Doğayla iç içe bir yaşam


Ağustos ayında hizmete girecek 3. köprü, yapımı devam eden 3. havaalanı ve İstanbul Belediyesi’nin yıl içinde başlayacağı 5 yeni tünel çalışmasına yakınlığı nedeni ile her geçen gün değerlenen Zekeriyaköy’de yer alan KÖY, çeşitli tip ve büyüklüklerde 1.167 konut ve 15.000 metrekarelik bir çarşıdan...