03 / 05 / 2024

siyahkalem isviçre konut kampanyası

siyahkalem isviçre konut kampanyası

Yurt dışında yaşayan ve çalışan Türk vatandaşları için uygulanan gayrimenkulde KDV muafiyeti konut sektöründe yeni arayışlara yol açtı. Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy projesiyle İsviçre'de kampanya başlatan Siyahkalem, 1 haftada 10 milyon TL değerinde 8 konut sattı.

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

İsviçre Zürih'te konut sorunu büyüyor: Kiralardaki yüksek artış protesto edildi!

İsviçre Zürih'te cumartesi akşamı gerçekleştirilen gösteride şehirdeki konut sorunu protesto edildi. Konut kiralarındaki yükselişler ülke gündeminde sık sık tartışmalar yaratıyor. İşte ayrıntılar...

Gelire göre kredi faizi konut fiyatlarını artırır mı? Uzmanlar ne diyor?

Gelire göre konut kredisi faizi uygulamasını değerlendiren gayrimenkul sektörü uzmanları, konut talebinin canlanmasının fiyatları da yukarı çekeceğini belirtti. Uzmanlara göre gelir kıstası vergi mükellefi olmayan kesime haksız kazanç sağlayacak.

Konut satışında geçen yıla göre yüzde 23,5’lik artış!

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020-2. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre, konut satışları, 2020 yılının aynı döneminde 624 bin adede ulaşarak yüzde 23,5’lik bir artış sağladı.

Yöre Konut Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöre Konut Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Karakoç tarafından kuruldu.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran 2018!

Reidin - GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran ayı verileri açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre konut fiyatları Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 0.33 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.60 oranında arttı.

2016 yılının Mayıs ayına göre konut satışları yüzde 1,5 arttı!

TÜİK kayıtlarına göre mayıs ayında 116 bin 558 konut satıldı.Bu sayı 2016 yılının aynı ayında satılan konut sayısının yüzde 1,5 üzerinde bulunuyor.

İsviçre’deki Gotthard Base Tüneli'nde seferler başladı!

İsviçre’de isviçre Alp Dağları’nın altından geçen 57 kilometre uzunluğundaki dünyanın en uzun ve derin demiryolu tüneli Gotthard Base’de dün düzenli tren seferleri başladı.

Antalya'da bir önceki yıla göre konut fiyatları arttı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte hayata geçirilen yatırımlar ile bir önceki yıla göre konut fiyatlarında en çok artış yaşanan şehir olduğunu söyledi.

TOKİ Kastamonu Küre konut kurası ne zaman çekilecek?

Toplamda 106 adet dairenin satışa sunulacağı TOKİ Kastamonu Küre kura çekimi Küre Belediyesi'nin Toplantı Salonu’nda yapılacak. Peki TOKİ Kastamonu Küre konut kurası ne zaman çekilecek?

TÜİK verilerine göre konut satışlarında 13,5 artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye genelinde temmuz ayında 96 bin 589 konut satıldığını ve konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 artış yaşandı.

Siyahkalem Köy konut projesi!

Siyahkalem Köy konut projesi daire tipleri 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar tasarlandı. Metrekaresinin 5 bin 500 TL'den başladığı projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Siyahkalem ve Emlak Konut GYO ortaklığındaki Köy projesi satışta!

Siyahkalem ile Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Zekeriyaköy'deki Köy projesi satışa çıktı. Siyahkalem'in ilk gayrimenkul geliştirme projesi olan Köy projesinin yatırım değeri 1.3 milyar TL olarak belirlendi.

siyahkalem isviçre konut kampanyası Haberi

siyahkalem isviçre konut kampanyası

Siyahkalem, Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi için, satış kampanyasını İsviçre’den başlattı. Siyahkalem, 121 bin Türk göçmenin yaşadığı İsviçre’nin Zürih, Cenevre ve Basel kentlerinde gerçekleştirdiği tanıtım kampanyası ve oluşturduğu satış ağı ile 1 haftada 10 milyon TL değerinde 8 konut satışı gerçekleştirdi.


Rotada Almanya var

Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, İsviçre’yi seçmelerinin nedenini şöyle anlattı: “İsviçre, finansal olarak Avrupa’da en yüksek alım güçlerinden birine sahip. Ülkede ortalama kişi başı yıllık gelir 51 bin dolar seviyelerinde. Ayrıca İsviçre’de faizler eksi yüzde 0.75 civarında. Birçok Türk vatandaşının birikimleri bu eksi faizle adeta eriyor. 150 metrekare üstü konutlarda yüzde 8 KDV fırsatının getirdiği avantajı Avrupa’nın en stratejik noktalardan birinde atmaya karar verdik ve çok yoğun bir ilgi ile karşılaştık.”


Kahraman, İsviçre’nin ardından Belçika, Hollanda, İngiltere ve Almanya’da satış...