03 / 05 / 2024

siyahkalem köy güncel fiyatlar

siyahkalem köy güncel fiyatlar

Siyahkalem Köy projesinde 1+1'den 6+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Projede yüzde 1 peşinatla ya da 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Siyahkalem Köy detaylı fiyat listesi...

Siyahkalem Köy teslim tarihi!

Satış süreci devam eden Zekeriyaköy Köy Konutları 'nda dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Siyahkalem Köy teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Garanti BBVA emekli promosyonunda resmen son adımını attı! Aralık ayı güncel rakamları...

Emeklilik promosyonu yılın en çok araştırılan konularından biri ve Garanti BBVA, emeklilik promosyonunda bir dev haline geldi. İşte Aralık ayı güncel fonlama rakamları...

Benzin araç sahiplerini üzecek! İşte 30 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarında meydana gelen her değişikliği yakından takip ediyor. İşte 30 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Depoları hemen doldurun! İşte 27 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu, LPG’nin litresine zam yapıldı mı? İşte 27 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Depoları hemen doldurun! İşte 25 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıta dair yapılan her haber araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. İşte 25 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri depolarını hemen doldursun! İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri gün gün akaryakıt fiyatlarında meydana gelen en küçük hareketi dahi kontrol ediyor. İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorin ve benzine zam geldi mi? İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler, araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte 20 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum araç sahipleri tarafından araştırılıyor. İşte 20 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 18 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zam ve indirim haberleri gündemde yer alıyor. İşte 18 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 17 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları, dolar ve brent petrol hareketine göre şekil alıyor. İşte 17 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları, Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte sürekli takip edilen konular arasında yer alıyor. İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

Fındık fiyatına zam geldi mi? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? İşte 14 Aralık 2022 güncel fiyat listesi...

Fındık üreticileri fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki, Fındık fiyatına zam geldi mi? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? İşte 14 Aralık 2022 güncel fiyat listesi...

siyahkalem köy güncel fiyatlar Haberi

siyahkalem köy güncel fiyatlar

Siyahkalem Köy detaylı fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje Siyahkalem İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


467 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Siyahkalem Köy projesinde 1.167 tane daire yer alıyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Siyahkalem Köy projesi, Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


1.3 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Siyahkalem Köy projesi Maslak'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, Sarıyer İDO'ya 10 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Köy ödeme planı

-Yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor.

-Yüzde 1 peşinat...