28 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy nerede

Siyahkalem Köy nerede

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem KÖY'nin yüzde 60'ı satıldı!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nde Kasım ayına özel bir kampanya düzenlendi.

Siyahkalem Köy'de 1.167 konut yer alacak!

Siyahkalem Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy'de geliştirilen Köy projesinde 2. Etap konutların temeli yıl sonuna kadar atılacak.

Siyahkalem KÖY'de metrekaresi 6 bin TL'ye!

Siyahkalem Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy’de geliştirilen Köy projesinde 2. Etap konutların temeli yıl sonuna kadar atılacak.

Köy Zekeriyaköy'de yaşaması da ödemesi de rahat!

"Köy Zekeriyaköy'de yaşaması da ödemesi de rahat" sloganıyla tanıtılan Siyahkalem Köy projesinde teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede 1.167 adet konut bulunuyor.

Siyahkalem Köy'de 232 ağaç taşınarak yeni yerini buldu!

Bir estetik cerrah titizliği ile gerçekleştirilen taşıma işleminin ardından yoğun bakıma alınan 232 ağaç, yeni yerlerinde yaşamlarını sürdüreceklerini müjdeledi.

Siyahkalem Köy güncel ödeme planı!

Siyahkalem Köy güncel ödeme planı kapsamında projede 36, 48 ve 60 ay vadelendirme sağlanıyor. İlk etabının temelinin atıldığı projede 1.3 milyar TL yatırım bedeline sahip.

Siyahkalem Köy projesinde 555 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen Siyahkalem Köy projesinde daire fiyatları 555 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.167 adet daireden oluşan projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Siyahkalem Köy Zekeriyaköy'de 1+1'ler 550 bin TL'den başlıyor!

Köy Zekeriyaköy projesindeki dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. 1.3 milyar lira yatırım bedeline sahip projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında yapılacak.

Siyahkalem Köy'de 550 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle!

Daire fiyatlarının 550 bin TL'den başlangıç gösterdiği Siyahkalem Köy projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor.

Zekeriyaköy Köy'de 550 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Siyahkalem İnşaat tarafından hayata geçirilen Köy projesinde daireler 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje yer alan daireler 2016 yılının Aralık ayında teslim ediliyor.

Siyahkalem Köy satılık!

1.167 adet konuttan meydana gelen Köy projesi 1.3 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede yer alana dairelerin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Siyahkalem Zekeriyaköy Köy telefon!

Siyahkalem Köy projesi 1.3 milyar TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede yer alan daireler 1+1'den 6+1 şekline kadar çeşitli alanlarda dizayn ediliyor. Siyahkalem Zekeriyaköy Köy telefon numarası haberimizde yer alıyor...

Siyahkalem Köy'de 550 bin TL'ye! 2 farklı ödeme seçeneğiyle!

Emlak Konut kapsamında ya da banka kredisi ile ödemelerin yapıldığı Siyahkalem Köy Zekeriyaköy projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Zekeriyaköy Köy Evleri fiyatları!

Zekeriyaköy Köy Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplamda 1.167 adet konuttan meydana gelen proje 1.3 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Beyaz eşyalarda en büyük indirimler nerede? 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sezon kampanyalarına göre beyaz eşyalarda en büyük indirimlerin nerede olduğuna baktık. İşte kampanyalı beyaz eşyalar ve fiyatları...

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede? 

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mercan Kıyı Vesen nerede?

Mercan Kıyı Vesen nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mercan Kıyı Vesen nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KÖY Zekeriyaköy 3. Etap nerede? Konum bilgisi!

KÖY Zekeriyaköy 3. Etap nerede? Konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KÖY Zekeriyaköy 3. Etap nerede? Konum bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dekar Kıyıbahçe Ömerli nerede? 

Dekar Kıyıbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Çekmeköy Ömerli'de 84 bin 477 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 244 bahçeli ev yer alıyor. Peki Dekar Kıyıbahçe nerede?

KÖY Zekeriyaköy nerede yer alıyor?

KÖY Zekeriyaköy projesi 1.088 adet konut, 68 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki KÖY Zekeriyaköy nerede yer alıyor?

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Uplife Kadıköy nerede? İşte lokasyon!

Fikirtepe Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor.Proje "Aradığın ev bu ev" sloganıyla tanıtılıyor..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy nerede Haberi

Siyahkalem Köy nerede

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek. 467 bin metrekarelik alan üzerinde ve bin 167 konuttan oluşan Köy Projesi'nde ayrıca 15 bin metrekarelik bir çarşı da bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için anlaşmalı banka ve finans kuruluşları tarafından 60 ay vadede yüzde 0.38, 120 ay vadede ise yüzde 0.75'lik oranlarla avantajlı konut kredisi imkânı sunuluyor. Satışa çıktığı günden bu yana konutlarının yüzde 60'ının satışının tamamlandığı projede teslimatların 2017 yılının ilk yarısında başlaması bekleniyor. 


www.koy.com.tr


Yeni...