03 / 05 / 2024

Siyahkalem projesi

Siyahkalem projesi

18-21 Nisan tarihleri arasında Doha'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar’a katılan Siyahkalem,15 milyon TL’lik ön satış gerçekleştirdi.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 3 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Köy Siyahkalem projesi 1.167 adet konuttan meydana geliyor. Peki Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi!

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Siyahkalem Köy projesi 1.167 adet konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından oluşuyor. İşte Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi..

Siyahkalem'den Köy projesi yeni bilirkişi raporuna ilişkin açıklama!

Siyahkalem Mühendislik, emlakkulisi.com'da da yer alan Aydınlık Gazetesi'nin 24 Mart 2016 tarihli "Zekeriyaköy'e aykırı plan" başlıklı haberine ilişkin açıklamada bulundu. İşte Siyahkalem'in açıklaması...

Siyahkalem Cityscape Turkey Fuarı’na katılıyor!

Zekeriyaköy’deki KÖY projesi ile Citsyscape Turkey’e katılacak olan Siyahkalem’in CFO’su İbrahim Kahraman, fuarın hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için ilgi odağı olacağını söylüyor

Siyahkalem'den Köy projesi bilirkişi raporu açıklaması!

Aydınlık Gazetesi'nde yer alan "Zekeriyaköy’de inşaatına başlanan ‘Köy’ projesiyle ilgili bilirkişi raporu, Orman Genel Müdürlüğü’nü yalanladı." haberine Siyahkalem İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama..

Köy Zekeriyaköy Projesi iletişim bilgileri!

Siyahkalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesi'nde daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. İşte Köy Zekeriyaköy projesi iletişim bilgileri...

Köy Zekeriyaköy projesi satılık daire!

İstanbul Zekeriyaköy'de Siyahkalem İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Köy projesi 467 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte, Köy Zekeriyaköy projesi satılık daire seçenekleri...

Siyahkalem Köy'de kampanya devam ediyor!

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem KÖY'de 120 ay vadeli satış kampanyası!

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem projesi Haberi

Siyahkalem projesi

18-21 Nisan tarihleri arasında Katar’ın başkenti Daho’da gerçekleştirilen fuara, Emlak Konut ortaklığı ile Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi ile katılan Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, “KÖY projesi için yaptığımız satış anlaşmaları bir yana, yeni yatırım planlarımızı tanıtmak ve kurumsal yatırımcılarla doğrudan ilişki kurmak son derece yararlı oldu dedi.

Kahraman konuşmasını şöyle sürdürdü:

“2017 sonunda start vermeyi planladığımız, toplam yatırım değeri 1.5 milyar doları aşan, İstanbul’un biri Avrupa diğeri Anadolu yakasındaki 2 yeni projeyi Katarlı yatırımcılara tanıttık. Türkiye’de de faaliyet gösteren Katarlı bir ticari banka ile  Katarlı bireysel  ve kurumsal yatırımcıları hedefleyen bir finansal yapıyı kurmak için çalışıyoruz”

Katarlı yatırımcıların, özellikle gayrimenkul sertifikası, gayrimenkul yatırım fonu, katılım bankaları üzerinden konut finansmanı, yabancılara yönelik KDV muafiyeti konularına büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Kahraman, “KÖY projemiz bundan sonra...