16 / 05 / 2024

Siyam Kesimoğlu

Siyam Kesimoğlu

Nessebar ve Kırklareli’nde, Sosyal Eğitim Altyapısını Geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor.

Mehmet Siyam Kesimoğlu: Kırklareli Gar ihalesi iptal edilmeli!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, TCDD tarafından kiralamaya çıkarılan gar binası ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Kırklareli'ye katlı otopark projesi geliyor!

Kırklareli genelinde yaşanan park sorunu çözüme kavuşuyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede hayata geçecek katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özkan Kesimoğlu imzasıyla kuruldu.

Kırklareli'de Atatürk Evi inşa ediliyor!

Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin aynısı Kırklareli'nde inşa ediliyor. CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ''Kısa bir sürede tamamlayıp müzemizi hizmete açacağız'' dedi.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

Kırklareli İnci Dere projesi çalışmalarına hız verildi!

Kırklareli Belediyesi İnci Dere Projesi’ni hayata geçirme çalışmalarına hız verdi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, daire müdürleri ile birlikte projeyi uygulamak istedikleri bölgelerde incelemelerde bulundu.

Kesimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezayi Kesimoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kırklareli'de 8 bin tonluk asfalt çalışması başladı!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç duyulan bölgelerde sıcak asfalt serme çalışmaları başladı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu çalışmaları inceledi, yürütülen çalışmalar kapsamında 8 bin ton sıcak asfalt serimi yapılacak.

İğneada’ya tepkiler sürüyor!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, toplantıda, İğneda'ya nükleer santral kurulmasının siyaset üstü bir mesele olduğunu söyledi.

Mehmet Kesimoğlu Kırklareli'de Kollektor Hattı'nı inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kollektor Hattı Projesi"nin çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, Pınar Mahallesinde ki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Siyam Kesimoğlu Haberi

Siyam Kesimoğlu

Dereköy Yolu üzerinde bulunan Walldorf Korusuna yapılacak ’Doğa Eğitim Merkezi’ çalışmaları belirlenen program dahilinde sürüyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, projenin Kırklareli halkı ve Kırklareli için önemli olduğunu belirterek, "Dereköy yolu üzerinde bulunan Wallddorf korumuzun güzelleşmesi ve gelişmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sınır ötesi işbirliği programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz projemiz ile Walldorf korumuzu canlandırarak Dereköy halkı, Kırklareli ve diğer bölgeler için faydalı bir hale getireceğiz" dedi.

Dünya doğal kaynaklarının önemli bir bölümünü bitkilerin oluşturduğunu ifade eden Kesimoğlu, "Bu kaynakları tespit etmek, değerlendirmek ve zarar görmelerini önlemek için tüm dünyada yapılan çalışmalardan bir kısmını biz de Doğa Eğitim Merkezimizde gerçekleştireceğiz. Projemizin içerisinde kurutulmuş bitki laboratuvarı olan herberyum, bölgede yetişen ve özellikle de yetişmeyen bitkilerin yetiştiriciliğinin yapıldığı ve seracılıkla ilgili mesleki eğitimlerin verilmesini...