16 / 05 / 2024

siyasi itibar

siyasi itibar

1990 yılında, Anayasa'yı ihlal suçundan idam edilen Başvekil Adnan Menderes ve Hasan Polatkan ile Fatih Rüştü Zorlu'nun siyasi itibarlarının iadesinden sonra İstanbul'a nakledilecek mezarları için Boğaziçi'nde ''anıt-mezar'' yapılması kararlaştırılmış.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

2023 Temmuz itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 25 zam: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşına ek zam gelecek mi?

2023 Temmuz itibarıyla SSK ve Bağkur emeklileri, en düşük emekli maaşı olarak 7 bin 500 TL almaktadır. Bu düzenleme sonrasında "Emekli maaşı ne kadar arttı?" ve "En düşük emekli maaşına zam geldi mi?" gibi soruların gündeme gelmesine neden oldu. 

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi! 1 Ağustos itibarıyla geçerli olacak!

Politika faizinde yaşanan artışın ardından kredi kartı ve KMH faiz tavanı da yükseldi. İşte 1 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla geçerli olacak yeni oranlar...

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! 1 Eylül itibarıyla resmen zorunlu olacak! Hemen bakın!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Ev sahibi-kiracı uyuşmazlıklarına çözüm için davadan önce arabuluculuğa başvurmak 1 Eylül 2024 tarihi itibarıyla zorunlu olacak. 

Murat Kurum açıkladı! Deprem bölgesinde yarın itibarıyla 21 bin 244 konutun yapımı başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen şehirlerde yarın itibarıyla 21 bin 244 konutun yapımına başlanacağını dile getirdi.

Evim Yuvan Olsun kampanyasına bugün itibarıyla 5 binden fazla başvuru geldi!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ev sahiplerinin kampanyaya bugün itibarıyla 5 binden fazla başvuru yaptığı kaydedildi.

TOKİ'den vatandaşlara uyarı: Sakın itibar etmeyin, suç duyurusunda bulunun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Size TOKİ kurasından konut çıktığını söyleyip, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar etmemeniz hayati önem taşıyor.

''Dolar yok oluyor'' yorumuna yanıt Ramazan Kurtoğlu'ndan geldi! Ölümcül hasar bırakır! Sakın itibar etmeyin

Ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu ''dolar yok oluyor'' yorumu için değerlendirmelerde bulunarak elinde dolar olan yatırımcıları uyardı. Kurtuoğlu bu yorumlara itibar etmeyin diyerek uyardı.

Anne babalar müjde! 650 TL'lik çocuk desteği ödemeleri kasım itibarıyla hesaplara yatırılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı kapsamına dahil edilen çocuk desteği ödemelerini kasım itibarıyla hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını bildirdi.

Ünlü araba markası resmen fabrikasını kapattı: Siyasi baskı var!

Bloomberg'in haberine göre ünlü otomobil üreticisi Jeep, Çin ile dünyanın geri kalanı arasında artan siyasi gerilimlerin çeşitli yaptırımlara yol açabileceği endişeleri nedeniyle fabrikasını resmen kapattı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına siyasi partilerle STK'lerden değerlendirme!

Bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları, emekli amirallerin Kanal İstanbul bildirisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ruhsar Pekcan: Kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlamıştır!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa kira yardımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlanmıştır" dedi. 

siyasi itibar Haberi

siyasi itibar



Boğaziçi'nde üç ayrı yer belirlendi


Menderes'e anıt mezar


27 Mayıs 1960 İhtilali'nde ''Anayasa''yı ihlal suçundan'' idama mahkum edilen Adnan Menderes ve aynı kaderi paylaşan Hasan Polatkan ile Fatih Rüştü Zorlu'nun siyasi itibarlarının iadesinden sonra İstanbul'a nakledilecek mezarları için Boğaziçi'nde ''anıt-mezar'' yapılması kararlaştırıldı.




Menderes'e anıt mezar


Abdullah ÖĞÜLMÜŞ


   ADNAN Menderes ile aynı kaderi paylaşan iki bakan arkadaşı Hasan Polatkan ve Fatih Rüştü Zorlu'ya İstanbul'da anıt mezar yapılıyor. Anıt mezarlar için proje yarışması açılacağı da bildirildi.

   27 Mayıs 1960...