29 / 04 / 2024

Sky Bahçeşehir Emlak Konut teslim tarihi

Sky Bahçeşehir Emlak Konut teslim tarihi

Bahçeşehir Sky satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2017 yılının içerisinde yapılması planlanan Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor...

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Sky Baçeşehir 2018 fiyat listesi!

Sky Baçeşehir 2018 fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. Sky Bahçeşehir projesi iki bölümden meydana geliyor...

Sky Bahçeşehir'de 399 bin TL'ye 2+1!

Sinan Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Sky Bahçeşehir projesinde satışlar devam ediyor. Sky Bahçeşehir'de 399 bin TL'ye 2+1 daire sahibi olunabiliyor.

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Referans Bahçeşehir kampanya fiyatları 2017!

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Bahçeşehir projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlıyor. Referans Bahçeşehir kampanya fiyatları 2017...

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Bahçeşehir'e 19 yeni konut projesi geliyor!

Bahçeşehir, 15 hin 400 konut olarak planlanmıştı. Bugün Ispartakule'den Esenyurt'a kadar olan bölge Bahçeşehir olarak pazarlanıyor. Dekar Yapı'dan Emlak Konut'a kadar markalı konut üreticilerinden bölgeye 19 yeni proje daha geliyor.

Sky Bahçeşehir'de 385 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla!

Satılık daire fiyatlarının 385 bin 100 lira ile 1 milyon 93 bin 350 lira arasında değiştiği Sky Bahçeşehir projesinde düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Sky Bahçeşehir projesinde 731 bin TL'ye 4+1!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Sky Bahçeşehir projesi ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2+1!

2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı sunan proje ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzası taşıyor.

Sky Bahçeşehir'de 19 bin TL peşinat imkanıyla!

''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılan projede 2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı alıcıları bekliyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Sky Bahçeşehir'de 4+1'ler 731 bin TL'ye!

Sinan Gayrimenkul tarafından inşa edilen Sky Bahçeşehir projesinde 194 konut yer alıyor. Projede daireler 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Sky Bahçeşehir Emlak Konut teslim tarihi Haberi

Sky Bahçeşehir Emlak Konut teslim tarihi

Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Bahçeşehir Sky satış ofisi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Sky Bahçeşehir Konutları 11 katlı 4 blok halinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yer alıyor.


Sky Bahçeşehir projesi Sinan Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Sky Bahçeşehir Emlak Konut teslim tarihi 2017 yılının içerisinde olarak belirlendi.


Bahçeşehir Sky satış ofisi bilgileri kapsamında adresi Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şelale Caddesi, Barış Sokak, Hillpark Çarşı, No:6 Başakşehir /  İstanbul olarak belirlendi.


Bahçeşehir Sky projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, sauna, hamam, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanı bulunuyor.


Bahçeşehir Sky satış ofisi!

Adres: Bahçeşehir...