05 / 05 / 2024

sky blue istanbul satılık daire

sky blue istanbul satılık daire

Royal Group imzalı Sky Blue İstanbul'ta toplam 87 adet ev bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Ateş ve Serkan Karaman ortaklığında kuruldu.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Blue Lake, Boğaz esintisini yaşatacak Kanal İstanbul'un yanıbaşında!

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak. Projede ödeme planı kapsamında 120 ay 0,99 kredi oranı sunuluyor..

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak!

Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı olarak hayata geçirilen Blue Lake İstanbul projesi, Kanal İstanbul güzergahı üzerindeki konumuyla yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

sky blue istanbul satılık daire Haberi

sky blue istanbul satılık daire

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Sky Blue İstanbul Royal Group imzası taşıyor.


Kalan son dairelerin satışlarının devam ettiği Sky Blue İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede toplam 87 adet daire bulunuyor.


Satış sürecinin devam ettiği Sky Blue Evleri'nde 1+1 konutlar 365 bin TL'den, 2+1 konutlar 690 bin TL'den, 3+1 konutlar 885 bin TL'den başlayan fiyatları satışa sunuluyor.


Sky Blue İstanbul lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 kilometre, sahil yoluna 1.5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 32 kilometre, TEM bağlantı yoluna 1 kilometre, metroya yürüme mesafesinde, E-5 Karayolu’na 100 metre, Kadıköy’e 20 kilometre mesafede yükseliyor. 


İş Bankası'ndan kredi kullanılabilen Sky Blue İstanbul Evleri'nde kapalı otopark,...