04 / 05 / 2024

Sky Tower projesi

Sky Tower projesi

Ankara'da yeni Cumhurbaşkanlığı binası ve kamu kurum ve kuruluşları ile hastane ve üniversiteler gibi önemli yerlere yalan konumuyla dikkati çeken Mevlana Bulvarı, iş merkezleri için de vazgeçilmez adres olmaya başladı...

Yeni nesil karlı ofisler geliyor!

Özellikle son zamanlarda plazalarda neredeyse kira fiyatlarıyla yarışan ofis aidatları sorunu Başkent' i iş ve yasam merkezi konseptiyle tanıştıran Ankara Sky Tower ile çözüme kavuşuyor...

Ünal Pala: Sky Tower ile kârlı ofis dönemi başlıyor!

Ankara Sky Tower'la çözüme kavuşuyor. Proje ortaklarından Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala "Ankara Sky Tower'da aidat sorununu çözmeyi hedefliyoruz, işletme giderlerini düşürüp, firmaların aidata verecekleri miktarı kâra çevirmeleri amacımız.

Ünal Pala: Sky Tower Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye konuştu.

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konşeptiııin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında haşlıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler Haziran 2016’da!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen “mutlu ofis” projesi Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran'da!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen “mutlu ofis” projesi Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower, Y kuşağı'na göz kırpıyor!

Başkent Ankara'da "mutlu ofis" konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütme beklentilerine karşılık vermeyi hedefliyor.

Y kuşağının aradığı ofis Regnum Sky Tower’da!

Ankara’da “mutlu ofis” konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının iş yaşamındaki tüm bu beklentilerine karşılık veriyor.

NND 100 Tower Projesi!

Nanda Yapı tarafından hayata geçirilen NND 100 Tower projesinde daire tipleri 2+1, 3+1 ve penthouse şeklinde dizayn edildi. NND 100 Tower Projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor.

NND 100 Tower Projesi!

NND 100 Tower Projesi Nanda Yapı imzasıyla 37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. NND 100 Tower Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 24 ay vade imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.

Sky Tower projesi Haberi

Sky Tower projesi


Ankara'da yeni Cumhurbaşkanlığı binası ve kamu kurum ve kuruluşları ile hastane ve üniversiteler gibi önemli yerlere yalan konumuyla dikkati çeken Mevlana Bulvarı, iş merkezleri için de vazgeçilmez adres olmaya başladı. 

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Öztürk Group işbirliğiyle kurdukları OP Grup AŞ'nin Canpa ile hayata geçirdiği Ankara SkyTower İş ve Yaşam Merkezi projesi için titiz AR-GE çalışmaları yaptıklarını ve sonunda proje için en uygun bölgenin Mevlana Bulvarı olduğuna karar verdiklerini belirtti. 

Birbiri ardına iş merkezlerinin yükselmeye başladığı Mevlana Bulvarının, "iş'in merkezi" konumundaki rolünü günden güne güçlendirdiğine vurgu yapan Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, çalışma dünyası açısından bölgenin son derece önemli olduğunun altını çizdi. 

Bölgenin, iş dünyasının ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için gelişimine devam ettiğini bildiren Pala, "Mevlana Bulvarı, çok...