09 / 05 / 2024

Skyland İstanbul jenaretör

Skyland İstanbul jenaretör

Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson oldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Skyland İstanbul’dan rezidans sahibi olanlara 1 yıl kira garantisi!

Eroğlu Gayrimenkul, kamu bankalarınca başlatılan konut kampanyası kampanyasına, imza projesi Skyland İstanbul ile katılıyor. Kampanya kapsamında sıfır peşinat ve 180 aya kadar 0,64 faiz oranı ile ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyadan faydalanabiliyor.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Skyland İstanbul’dan bahar kampanyası!

Eroğlu Yapı Skyland İstanbul'da rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenlere cazip yatırım fırsatlarını duyurdu. Yeni kampanya döneminde sıfır peşinat ve düşük faizli alternatif ödeme planları yatırımcılara sunuluyor.

Skyland İstanbul’da tek anahtar dönemi başladı!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da en cazip yatırım için tek anahtar dönemi başladı. Proje kapsamında rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5 bin 300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2 bin 50 faizli 60 ay 9 bin 700 TL taksitle satılıyor.

Skyland İstanbul satış ofisi telefon!

Skyland İstanbul satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim imkanı sağlanan proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Skyland İstanbul taksit ödemeleri!

Skyland İstanbul taksit ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Skyland İstanbul’da yılsonu kampanyası!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5.300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2.50 faizli 60 ay 9.700 TL taksitle İstanbul’un merkezinde en cazip yatırım teklifi sunulıyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Skyland İstanbul'dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

Skyland İstanbul'da yıl sonuna özel kampanya dahilinde 120 ay ve peşinatsız ödeme avantajı, rezidanslarda 3 bin 800 TL, ofisler ise 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor..

Skyland İstanbul'da kaçırılmayacak kampanya!

Şehrin merkezinde ayrıcalıklı, konforlu, kaliteli ve yemyeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Skyland İstanbul, yatırımcılarına özel 02 Kasım - 03 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak, 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve peşinatsız ödeme imkanı sunuyor.

Skyland İstanbul Kulesi güncel fiyatlar!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Skyland İstanbul projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor. Skyland İstanbul Kulesi 700 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirildi...

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Skyland İstanbul jenaretör Haberi

Skyland İstanbul jenaretör

Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson, büyüklüğü itibariyle Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un da tercihi oldu. Eroğlu Gayrimenkul projesi olan Skyland İstanbul, megapol İstanbul’un yükselen Maslak – Seyrantepe aksının çehresini değiştiriyor. Bir karma yaşam projesi olan Skyland İstanbul, üç kule, rezidans, otel, AVM ve ofisleriyle aynı zamanda Avrupa’nın en yüksek 7. binası... Uluslararası başarılı mimarlık ofisi Broadway Malyan’ın Kapadokya’nın eşsiz doğasından ilham alarak çizdiği projesi ve tasarım dahisi Peter Vaughan’un sanatsal dokunuşlarıyla sadece bir gayrimenkul projesi olmaktan çıkan Skyland İstanbul’un kalite ve konforunun garantisi için temin edilen FG Wilson jeneratör gücü tam 37.425 kVA. 


FG Wilson Türkiye’nin Skyland İstanbul projesindeki jeneratör sistemini eşsiz kılan özelliği ise Türkiye’de ilk defa, kullanıcının katılımıyla Avrupa...