27 / 04 / 2024

Skyland İstanbul Residence fiyat listesi

Skyland İstanbul Residence fiyat listesi

Skyland İstanbul Residence'ta 0,69 faiz avantajı ya da 48 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor. Skyland İstanbul Residence fiyatları 650 bin liradan başlıyor...

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul Residence fiyat!

Seyrantepe Skyland İstanbul Residence fiyat listesi 553 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Skyland İstanbul Residence Seyrantepe teslim tarihi!

Skyland İstanbul Residence Seyrantepe projesinde daire fiyatları 692 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Skyland İstanbul Residence'ta 0,69 faiz avantajı!

Skyland İstanbul Residence'ta 0,69 faiz avantajı ya da 48 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor. Skyland İstanbul Residence fiyatları 650 bin liradan başlıyor...

Skyland İstanbul Residence daire fiyatları!

Skyland İstanbul Residence daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul Residence projesinde peşinat ödemesi 2017 yılında yapılıyor...

Sinerji İstanbul Residence nerede?

Daire teslimlerinin 2014 Haziran' da yapılacağı ve de içine 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Sinerji İstanbul Residence nerede?

Skyland İstanbul projesinde yüzde 10 indirim!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul Ofis projesi için kampanya başlattı. Satışları Türk Lirası olarak devam eden Skyland İstanbul'da kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve farklı ödeme kolaylıkları sunuluyor

Skyland İstanbul'da yatırımcıya büyük fırsat! Yüzde 10 indirim!

Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul Ofis bloğu satışa çıktığı günden itibaren Türk Lirası ile satış yapmanın avantajını yaşıyor. Skyland İstanbul Ofis bloğu, TL satışlarına devam etmenin yanında %10 indirim ve cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor.

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından yükselen Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul adres bilgileri ni haberimizde bulabilirsiniz. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul karma proje olarak yükseliyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul nerede?

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul nerede? sorunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor. Skyland İstanbul Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul projesinde teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor...

Sancaktepe Rings İstanbul Residence'ta 2 bin 800 TL taksitle 2+1!

Sancaktepe Rings İstanbul Residence'ta satışa sunulan dairelerin teslimleri hemen gerçekliyor. Projede bulunan 2+1 dairelere sahip olmak için aylık 2 bin 800 TL taksit ödemesi yapılıyor.

Skyland İstanbul Residence fiyat listesi Haberi

Skyland İstanbul Residence fiyat listesi


Konut, ofis ve AVM alanlarından meydana gelen Skyland İstanbul Residence projesi Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Skyland İstanbul Residence projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında yükseliyor.


Skyland İstanbul Residence projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Skyland İstanbul Residence projesinde daireler Mart 2017'de teslim ediliyor.


Skyland İstanbul Residence'ta fiyatlar 650 bin liradan başlıyor. Skyland İstanbul Residence'ta dairelerin alanları 50 metrekare ile 322 metrekare arasında belirlendi.


Skyland İstanbul Residence projesinde 0,69 faiz oranıyla banka kredisi kullanarak ya da firma bünyesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli olarak ödemeler yapılıyor.



Skyland İstanbul Residence fiyat listesi!


1+0 daireler 650 bin lira,

1+1 daireler 1 milyon lira,

2+1 daireler 1 milyon 400 bin lira,

3+1 daireler 2 milyon 500 bin lira,

4+1 daireler 4 milyon 500 bin liradan başlıyor.


Adres :...