02 / 05 / 2024

skyland istanbul taksit

skyland istanbul taksit

Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri sunmaya devam eden Skyland İstanbul projesinden 4 bin 900 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Skyland İstanbul’da tek anahtar dönemi başladı!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da en cazip yatırım için tek anahtar dönemi başladı. Proje kapsamında rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5 bin 300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2 bin 50 faizli 60 ay 9 bin 700 TL taksitle satılıyor.

Skyland İstanbul taksit ödemeleri!

Skyland İstanbul taksit ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Skyland İstanbul’da yılsonu kampanyası!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5.300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2.50 faizli 60 ay 9.700 TL taksitle İstanbul’un merkezinde en cazip yatırım teklifi sunulıyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Skyland İstanbul'dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

Skyland İstanbul'da yıl sonuna özel kampanya dahilinde 120 ay ve peşinatsız ödeme avantajı, rezidanslarda 3 bin 800 TL, ofisler ise 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor..

Skyland İstanbul’da 0 peşinat, 0 faiz fırsatı!

Merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çeken Skyland İstanbul’da ofis teslimleri başladı. Projede ofislerde “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme imkanı sunuluyor...

Skyland İstanbul Rezidans fiyatı!

Rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşan Skyland İstanbul Rezidans projesi Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Skyland İstanbul Rezidans fiyatı...

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri fiyat!

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri fiyat listesi 553 bin TL'den başlayarak değişiyor. Skyland İstanbul'da Mart 2017'de yaşam başlıyor...

Skyland İstanbul ne zaman bitecek?

Toplam 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Skyland İstanbul ne zaman bitecek?

Eroğlu Skyland İstanbul proje fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Eroğlu Skyland İstanbul proje fiyatları 553 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin Mart 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans fiyat!

Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans fiyat listesi 553 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Skyland İstanbul Rezidans, Mart 2017'de teslim ediliyor...

Skyland İstanbul projesinde neler var?

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Skyland İstanbul projesi Mart 2017'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Skyland İstanbul projesinde neler var?

Seyrantepe Skyland İstanbul fiyat!

Seyrantepe Skyland İstanbul fiyat listedi 553 bin TL'den başlayarak değişiyor... Skyland İstanbul, Mart 2017'de teslim ediliyor...

skyland istanbul taksit Haberi

skyland istanbul taksit

Eroğlu Yapı'nın inşa ettiği Skyland İstanbul, 0.98 faizli 120 ay 4.900 TL taksit seçeneği ile rezidans sahibi olmak isteyenler için en cazip yatırım teklifini sunuyor. Yeni kampanyadan yararlanmak isteyenler, huzur, güven ve kaliteyle özdeşleşen rezidanslara hemen taşınma imkanına sahip. Kampanya kapsamında ofisler ise 50 ay vade farksız 9 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcıları bekliyor.

Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri sunan Skyland İstanbul, 0.98 faizli 120 ay 4 bin 900 TL taksit ile İstanbul’un zirvesine, üstün standartlarda bir rezidans yaşamına davet ediyor. Kampanya kapsamında yatırımcılara, stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar her ihtiyaca uygun daire seçenekleri içeren Tower Residence, geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten Teras Evler, 10 bin metrekarelik özel peyzaj alanı ile özellikle de çocuklu ailelerin vazgeçilmezleri arasında yerini alan Sky Residence sunuluyor....