25 / 08 / 2024

Skyland İstanbul temazsız market

Skyland İstanbul temazsız market

Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

Skyland İstanbul’da oturumlar başladı!

Skyland İstanbul projesinde yaşam başladı. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede rezidanslar peşinatsız 3 bin 800 TL ile hemen teslim ediliyor. 

Skyland İstanbul'dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

Skyland İstanbul'da yıl sonuna özel kampanya dahilinde 120 ay ve peşinatsız ödeme avantajı, rezidanslarda 3 bin 800 TL, ofisler ise 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor..

Skyland İstanbul'da kaçırılmayacak kampanya!

Şehrin merkezinde ayrıcalıklı, konforlu, kaliteli ve yemyeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Skyland İstanbul, yatırımcılarına özel 02 Kasım - 03 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak, 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve peşinatsız ödeme imkanı sunuyor.

Seyrantepe Skyland Eroğlu Rezidans fiyat listesi!

1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri bulunan Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projede peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor...

Eroğlu Skyland Seyrantepe daire fiyatları!

Skyland İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede peşinatsız 3 bin 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

Skyland İstanbul'dan cazip yatırım fırsatları!

Skyland İstanbul, dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın tasarladığı rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşuyor.

Eroğlu Skyland İstanbul ödeme kampanyası!

Eroğlu Skyland İstanbul ödeme kampanyası kapsamında sıfır faizle ya da peşinatsız ödeme seçenekleri sunuluyor. Skyland İstanbul'da ev fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Skyland İstanbul Teras Evler satılık!

Skyland İstanbul Teras Evler satılık daire fiyatları 474 bin TL'den başlıyor. Peşinatsız veya vade farksız ödeme seçeneği sunan projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul yatırımcının yüzünü güldürdü!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe 'de inşa edilen ve içinde rezidans, AVM, ofis ve uluslararası bir otel zinciri bulunan Skyland İstanbul projesinde satışlar büyük hızla sürüyor.

Seyrantepe Skyland ulaşım!

Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Seyrantepe Skyland ulaşım bilgisi dahilinde Seyrantepe Skyland adres: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul...

Skyland İstanbul temazsız market Haberi

Skyland İstanbul temazsız market

Eroğlu Gayrimenkul’un akıllı bina teknolojileriyle ön plana çıkan öncü projesi Skyland İstanbul, sakinlerine konfor vadediyor ve güvenli bir hayat sunuyor. Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

Kusursuz mimarisi, merkezi konumu ve hizmet kalitesiyle dikkat çeken Skyland İstanbul, yaşam kalitesini yükselten yeni teknolojileri bünyesine katıyor. Concierge hizmetlerine mobil uygulamalar aracılığıyla kolayca erişen Skyland İstanbul sakinleri, resepsiyon, teknik servis, güvenlik, temizlik gibi rezidans yaşamının sağladığı tüm imkânlardan yararlanabiliyor. 

Her ayrıntısında kalite, lüks ve akıllı çözümlere yer verilen Skyland İstanbul projesinin ofis blokunda, akıllı yolcu yönlendirme sistemi, asansör kuyruklarını ve bekleme sürelerini minimum seviyeye düşürüyor. Binanın iklimlendirme sistemi ise farklı mekânlarda farklı ısı değerleri sunarak hem konfor hem...