02 / 05 / 2024

Skyland İstanbul teslimleri ne zaman

Skyland İstanbul teslimleri ne zaman

800 milyon dolarlık yatırımla İstanbul Seyrantepe’de hayata geçirdiği Skyland İstanbul projesinde sona gelen Eroğlu, şimdi de 1 milyarlık gayrimenkul yatırımına hazırlanıyor.

Skyland İstanbul teslimleri ne zaman?

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'den 4+1'e kadar değişikşiklik gösteriyor. Projede toplam 930 adet daire yer alıyor. Peki Skyland İstanbul teslimleri ne zaman?

Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı!

İçerisinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi barındıran karma proje Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı...

Skyland İstanbul’da 0 peşinat, 0 faiz fırsatı!

Merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çeken Skyland İstanbul’da ofis teslimleri başladı. Projede ofislerde “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme imkanı sunuluyor...

Seyrantepe Skyland satılık daire!

Skyland İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. Projede daire teslimleri Mart 2017 tarihinde yapılıyor...

Ortadoğu Resim İstanbul teslimleri!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolunda yükselen proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Ortadoğu Resim İstanbul teslimleri 1. etap daireleri bu yıl Aralık ayında yapılacak.

Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 46 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe 'de yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul satış fiyatları 474 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Cuento İstanbul teslimleri!

YDK Yapı imzasıyla inşa edilen proje toplam 89 adet daireden meydana geliyor. Projede fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor. Ümraniye Cuento İstanbul teslimleri Temmuz 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri 1. etap daireler için bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

11 blok şeklinde yükselen proje İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 1424 daire yer alıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Concord İstanbul teslimleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Tekfen Hep İstanbul teslimleri!

Peşin ödemelerde yüzde 6 indirim fırsatı sağlanan projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Tekfen Hep İstanbul teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Skyland İstanbul Ofis Kulesi DOKA'yı tercih ediyor!

Türkiye'nin en yüksek binası olacak Skyland İstanbul Ofis Kulesinde en güvenli sistem DOKA SCP otomatik tırmanır kalıp sistemi kullanılıyor.

Skyland İstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Skyland İstanbul teslimleri ne zaman

İSTANBUL Seyrantepe’de yer alan Skyland İstanbul projesini tamamlamak üzere olan Eroğlu, 1 milyar liralık yeni yatırıma hazırlanıyor. Yeni gayrimenkul yatırımlarının Güneşli ve Kartal’da yer alacağını, bir de Antalya bölgesinde alışveriş merkezi başlayacaklarını belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu “Şu anda Edirne’de de bir alışveriş merkezi projemiz var. 200 bin metrekarelik kiralanabilir alana ulaşıyoruz. 2017 yılında gayrimenkul yatırım ortaklığı kurma hedefimiz var” dedi.


OCAKTA TESLİM 

Skyland İstanbul’un 800 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu belirten Nurettin Eroğlu, “Projenin inşaatı uzun sürer gibi oldu ancak şimdi hızlandık. Çok sert bir zeminle karşılaştık ve bizi 6-7 ay uğraştırdı. Bu nedenle 2-3 ay gecikmemiz olsa da projeyi Ocak 2017’de teslim edeceğiz” diye konuştu. Projede satışa açtıkları bölümün yüzde 65’inin satıldığını ifade eden Eroğlu,...