06 / 05 / 2024

Skype londra ofisi son durum

Skype londra ofisi son durum

Microsoft, iletişim firmasının Microsoft tarafından 2011 yılında satın alınmadan önce asıl olarak 2003 yılında kurulduğu şehir olan Londra'daki Skype ofisini kapatma kararını almış durumda.

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi!

Mimarlık ofisi Urbanist Architecture projelerinde uyguladığı 'Urbanist 4D Gerçeklik' teknolojisiyle mimari tasarımlara fark katıyor.Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi...

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

Microsoft, Skype'ın Londra ofisini kapatıyor!

Microsoft, iletişim firmasının Microsoft tarafından 2011 yılında satın alınmadan önce asıl olarak 2003 yılında kurulduğu şehir olan Londra'daki Skype ofisini kapatma kararını almış durumda.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Festivali'nde!

Enstalasyonun festivalde yer alması Melkan Gürsel'in belirttiği gibi, Londra'da yeni ofis açan Tabanlıoğlu'nun İngilizlere "Türkiye'den bir mimarlık ofisi olarak biz de buradayız, iddialıyız" mesajı aslında.

Projebeyaz International, Londra'da ofis açtı!

Projebeyaz International, Londra’da faaliyete geçirdiği yeni ofisi ile dünyadaki hizmet alanını genişletiyor. Projebeyaz International, Ortadoğu’da açtığı Kuveyt şubesinden sonra, Londra ofisi ile de Avrupa’daki gayrimenkul yatırımcılarına hizmet vermeye

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra’da ofis açıyor!

Türkiye’de İstanbul’daki merkezin yanı sıra Ankara Ofisi ile de faaliyetlerini sürdüren Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası arenada Dubai ve Doha’dan sonra Londra’da da ofis açıyor.

Halk Bankası Londra Temsilcilik Ofisi faaliyete geçti!

Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan özel durum açıklamasında bildirilen "Türkiye Halk Bankası A.Ş. Londra Temsilcilik Ofisi" nin 14 Nisan 2014 tarihi itibariyle faaliyete geçtiği belirtildi...

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı. Ofisin açılışını, Başbakan Yardımcısı Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk yaptı. Merkez, AA'nın İngilizce yayını için de önemli merkezlerden biri olacak...

AA Londra ofisi bugün açılıyor!

Anadolu Ajansı'nın ( AA ) Londra ofisinin bugün gerçekleştirilecek açılışını, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk yapacak.

AA Londra ofisi açılıyor!

Anadolu Ajansı'nın ( AA ) Londra ofisinin 21 Şubat 'ta gerçekleştirilecek açılışını, Başbakan Yardımcısı Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk yapacak.

Halk Bankası Londra Temsilcilik Ofisi açıldı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş, Londra/Birleşik Krallık'ta temsilcilik ofisi açmak üzere yapmış olduğu başvuru sonuçlanarak "Türkiye Halk Bankası A.Ş. Londra Temsilcilik Ofisi"nin tescil işlemleri tamamlandı...

Sarphan Finans Park satış ofisi nerede?

Sarphan Finans Park projesinin satış ofisi 3317 Ada 5 Parsel Site Mahallesi, Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye adresinde yer alıyor...

Skype londra ofisi son durum Haberi

Skype londra ofisi son durum

Microsoft, iletişim firmasının Microsoft tarafından 2011 yılında satın alınmadan önce asıl olarak 2003 yılında kurulduğu şehir olan Londra'daki Skype ofisini kapatma kararını almış durumda.


2013'ün başlarında Microsoft, Skype'ın yeni ofisinin açılını duyurmuştu ve bu ofis özel olarak "Skype deneyimi" ve "Dünya'nın her köşesinden kod yazarları, mühendisler, pazarlamacılar, analistler, yönetim ve yöneticiler için bir ev" sunmaktaydı. Microsoft, bu açıklama sırasında Londra'nın, Skype'ın Doğu'dan Batıya büyümesi sırasında önemli bir merkez haline geldiğini söylemekteydi ve "Doğu ile Batı'yı bağlamak için en iyi konumda" olduğunu belirtmekteydi.


Görünene göre üç buçuk yıl sonrasında bazı şeyler değişmiş durumda. Financial Times'ın söylediğine göre Microsoft'un yeni açıklaması, "bazı mühendislik pozisyonlarını bir araya getirmek için" bu kararı verdiğini belirtmekteydi.


Firma, bu karardan etkilenen ve işini kaybetme riskinde bulunan kişilere yardımcı olmak...