06 / 05 / 2024

Skytrax airport top 10

Skytrax airport top 10

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi. İşte çalışmanın ayrıntıları...

İzmit Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi.

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ek binasıyla tam teşekküllü hastaneye dönüşen İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı.Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaşam hakkının insanın en temel hakkı olduğunu söyledi.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO yönetiminde!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. Yönetim Kurulu, Hamdi TOPÇU'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adayı olarak Genel Kurul onayına sunulmasına karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport 2016'da açılacak!

Hilton Worldwide, ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markası ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yeni bir otel açıyor.Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport'un gelecek yıl açılması bekleniyor.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

Etimesgut Topçu Mahallesi imar planı askıda!

Etimesgut İlçesi, Topçu Mahallesi, imarın 46248 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kıbrıs 1001 Airport Mall 22 Mayıs'ta açılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ilk uluslararası standartlara sahip alışveriş merkezi için gün sayıyor. İki etaptan oluşan 1001 Airport Mall'un ilk etabı 22 Mayıs'ta kapılarını açacak.

Kıbrıs 1001 Airport Mall AVM 22 Mayıs'ta açılacak!

Toplam 80 bin metre kare proje alanı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en geniş alışveriş merkezi olan Airport Mall, kapılarını 22 Mayıs'ta müşterilerine açıyor. Merkezde 45 adet mağaza yer alacak.

24 Gayrimenkul Airport 24 ve İstasyon 24 projelerini tanıttı!

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini tanıttı. Toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan iki proje, havaalanı, hızlı tren ve metroya yakın konumda.

Airport 24'te metrekaresi 4 bin 130 TL'den başlayarak değişiyor!

24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres'te iki yeni projesini satışa sundu. Airport 24'te metrekare fiyatı 4 bin 130 TL'den başlıyor..

Halkalı Airport 24'te 234 bin TL'ye daire!

Yatırım değeri 100 milyon TL olan İstasyon 24 ve Airport 24, havaalanı, hızlı tren ve metroya yakınlığı ile dikkat çekiyor. Airport 24'te 1+1 ve 2+1'lerden oluşan 133 konut yer alırken, projenin Ekim 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Airport 24 ve İstasyon 24 projeleri 100 milyon TL yatırımla Halkalı'da yükseliyor!

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini görücüye çıkardı. İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinin toplam yatırım değeri 100 milyon TL.

Skytrax airport top 10 Haberi

Skytrax airport top 10


10. Heathrow Havaalanı – İngiltere


Heatrow’un en ünlü bölümü Terminal 5.



9. Tokyo Uluslararası Havalimanı – Japonya


Haneda ismiyle de bilinen Tokyo Uluslararası Havalimanı özellikle son yıllarda Skytrax anketlerinde giderek daha fazla oy almaya başladı.



8. Vancouver Uluslararası Havalimanı – Kanada


Listedeki Kuzey Amerika’lı tek havaalanı olma şerefi Vancouver Uluslararası Havalimanı’na ait.



7. Zürih Havalimanı – İsviçre


İsviçre’nin banka, çakı ve çikolatadan sonra en başarılı olduğu konulardan biri de havaalnı işletmeciliği. Eğer bir gün Zürih Havalimanında bagaj sorunu yaşayacak olursanız, sorunun ne kadar hızlı çözüldüğüne siz de şaşıracaksınız.



6- Münih Franz Josef Strauss Havalimanı – Almanya


Her ne kadar Almanya dünyayı zengin bir mutfakla etkilemiş ülkelerden biri sayılamayacak olsa da, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı’nın en iyi yemek ve restoran dalında ödül almayı...