19 / 05 / 2024

Smart Yatçılık Anonim Şirketi iletişim

Smart Yatçılık Anonim Şirketi iletişim

Smart Yatçılık Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yolcu, Tolga Işık ve Ahmet Kabaalioğlu ortaklığında kuruldu.

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Target Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Target Havacılık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmet Kurcan tarafından kuruldu.

Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Erol Nahmias tarafından kuruldu.

Smart Yatçılık Anonim Şirketi iletişim Haberi

Smart Yatçılık Anonim Şirketi iletişim

Smart Yatçılık Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yolcu, Tolga Işık ve Ahmet Kabaalioğlu ortaklığında kuruldu.

Smart Yatçılık Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.Her türlü deniz aracını, gemi ve yat işletmeciliği yapmak 2.Her türlü yat, gemi ve tekne inşa etmek, ettirmek, bakım onarım, değişiklik, ikmal ve donanımını yaptırmak, satın almak, satmak, kiralamak, finansal kiralama yapmak ,kiraya vermek ,pazarlamak, ithal ve ihraç etmek 3.Her türlü motorlu ve motorsuz tekne ve yat imalatı, alımı ,satımı ,ithalatı ve ihracatını yapmak 4.Her türlü deniz motorları alım satımı 5.Yedek parça, yat ,tekne ve motor aksamlarını alet edevatlarını almak, satmak, kiralamak ,ithalatını ve ihracatını yapmak 6.Her türlü yat ve gemi ile yolcu ve eşya taşıma işleri ,taşıma...